Pošlji povpraševanje

Izolacija strehe, fasade in notranjih sten - izolacijski materiali za izolacijo hiše

Izolacija hiše, h kateri spadajo izolacija strehe, fasade, notranjih sten in cevi, je eden najpomembnejših posegov na hiši. Pomembni so kakovostni izolacijski materiali (izolacija Ursa, steklena volna, stiropor), ki jih lahko izberete iz naše pestre ponudbe - vabljeni v trgovino MIX!

Trgovina MIX

Izolacija hiše in fasade ter ustrezni izolacijski materiali

IzolacijaIzolacija fasade oziroma hiše in ustrezni izolacijski materiali so bistveni za dobro življenje v hiši. Izolacija fasade pomeni, da pozimi centralno ogrevanje oziroma toplota, ki jo oddajajo peči za centralno ogrevanje, ne »pobegne«, poleti pa izolacija prepreči vdor visokih temperatur v hišo. Izolacijski materiali, ki jih uporabljate, ko poteka izolacija hiše oziroma fasade, morajo biti skrbno izbrani. Steklena volna in stiropor sta najpogostejši izolacijski material. Izolacija Ursa je v obliki steklene volne, ki je med strokovnjaki zelo priljubljena, saj je tudi zelo kakovostna. Izolacija hiše naj se nadaljuje z okni, zato vam nudimo izvrstna okna in druge izdelke proizvajalcev FAKRO in ROVER PLASTIK; pomembno pa je, da je dobro urejena tudi izolacija strehe, zato vam ponujamo tudi izjemen PUR/PIR izolacijski material proizvajalca BACHL.

Izolacija strehe za manjše toplotne izgube

Izolacija hiše oziroma strehe je pomembna ne glede na to, ali je prostor pod njo bivalen ali ne. Kakovostna izolacija strehe lahko bistveno spremeni oziroma zmanjša toplotne izgube v hiši. Če so temu dodane še izolacija fasade, cevi in notranjih sten, lahko znatno zmanjšamo stroške za ogrevanje (npr. centralno ogrevanje ali ogrevanje s pečmi) ali za ohlajanje hiše. Toplotna izolacija strehe je lahko tako kot izolacija hiše izvedena že ob gradnji, lahko pa se izolacijski materiali za izolacijo strehe vgradijo naknadno.

Izolacija notranjih sten kot toplotna in zvočna zaščita

Izolacija notranjih sten hiše prispeva pomemben delež, ko se izvaja izolacija hiše. Poleg tega, da je izolacija notranjih sten pomembna zaradi toplotne izolacije, obenem poskrbimo tudi za zvočno izolacijo. V ta namen se lahko uporabi izolacija Ursa.

Izolacija cevi in ustrezni izolacijski materiali

Izolacija cevi, ki vodijo iz prostora, kjer so kotli za centralno ogrevanje, je ravno tako pomembna kot izolacijski materiali, ki jih uporabimo, ko se odločimo za izolacijo fasade, strehe ali celotne hiše. Izolacija cevi prepreči toplotne izgube. Če je izolacija cevi kakovostna, izgub tako rekoč ni.

MIX d. o. o. | Izolacija hiše, strehe, fasade, notranjih sten, cevi, izolacija Ursa in izolacijski materiali - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje