Pustni kostumi za otroke in odrasle ter kostumi za druge priložnosti


Pustni kostumi so odlična priložnost za to, da se tudi odrasli zares prepustite svoji domišljiji. Katere so tiste ideje za pusta, o katerih razmišljate že kar nekaj časa, vendar si jih doslej še niste upali uresničiti? To je priložnost, da pozabite na siceršnje omejitve, ki jih prinaša odraslo življenje, in ko lahko postanete praktično kdor koli.

Čeprav so običajno v ospredju pustni kostumi za otroke, so obenem na voljo najrazličnejši pustni kostumi za odrasle, med katerimi boste zagotovo odkrili možnost, ki vam bo pisana na kožo. Še posebej veliko izbire boste imeli, če obiščete spletno trgovino Bal. Ena od osrednjih kategorij artiklov, ki vam jih ponujamo, so namreč prav pustni kostumi – za otroke in odrasle.

Pustni kostumi za otroke

Nimate ideje za pusta? Naša pustni kostumi za otroke poskrbijo za obilo navdiha!

Včasih se v hipu domislimo, kako se bomo našemili, spet drugič pa kar ni in ni tiste prave ideje za pusta. Vsekakor ni pametno, da čakate do zadnjega trenutka, upajoč, da vas bo ideja našla kar sama.

Če boste obiskali našo spletno trgovino, se bodo začele ideje za pusta kar kopičiti. Težko boste namreč našli ponudnika, ki bi na enem mestu ponujal toliko različnih opcij. Ponosni smo, da smo pooblaščeni uvoznik in distributer proizvodov enega najbolj cenjenih proizvajalcev karnevalskih izdelkov – italijanskega podjetja Widmann. Tako vas v naši ponudbi čakajo resnično raznoliki pustni kostumi za odrasle in otroke, poleg tega pa kostumi za odrasle in otroke za druge priložnosti ter najrazličnejši dodatki. Iščete lasuljo? Izbirati bo mogoče med različnimi dolžinami las (dolgi, kratki, srednje dolgi), oblikami in teksturami (paž, pankerska pričeska, dredi, ravni lasje, skodrani itn.) ter barvami (modre lasulje, blond, vijolične, črni lasje s sivimi prameni …).

Podobno raznolike možnosti so vam na voljo pri drugih dodatkih, kot so brki, očala, rokavice ter seveda maske in ličila za poslikavo obraza. Če (še) nimate prave ideje za pusta, bo torej naša ponudba zagotovo poskrbela za obilo navdiha.


Pustni kostumi za otroke vseh starosti in pustni kostumi za odrasle

Premišljeno izbrani pustni kostumi za otroke poskrbijo za prečudovit spomin za vse življenje. Pri nas najdete nekaj za otroke različnih starosti, celo za najmlajše. Pustni kostumi za otroke so razdeljeni v tri osnovne kategorije: za dojenčke, za otroke od 1. do 5. leta in za otroke od 5. do 13. leta, kjer imate na razpolago  še podkategoriji »za deklice« in »za dečke«.

Otroški pustni kostum levZa dojenčke so najprimernejše prikupne oprave, ki morajo biti še posebej mehke in udobne. Odlična izbira so liki različnih živali, npr.  malega pingvinčka, levčka, mucka, piščančka, čebelice, račke, pande, opice, zajčka, pikapolonice, medvedka, tigrčka, miška ali žabice. Zagotovo se še sami ne boste mogli načuditi temu, kako neverjetno ljubek bo vaš malček.

Ponudba za malce večje otroke, ki želijo pri izbiri običajno sodelovati s svojimi idejami, pa je še pestrejša. Vaš otrok bo imel tako možnost, da se za en dan prelevi v svoj najljubši lik iz risanke, v viteza, princeso, klovna, mušketirja, policista, pirata, vampirja, gasilca, kirurga, balerino, vilo, čarovnico, samoroga, Sneguljčico ali Piko Nogavičko. Našteli smo le nekaj možnosti, saj je izbira še precej bolj raznolika. Naša ponudba poskrbi, da se celo najbolj drzne ideje spremenijo v realnost, zato le brž v našo spletno trgovino, če je mogoče, skupaj z otrokom. Spotoma pa lahko seveda izberete še opravo in dodatke zase.

Za odrasle so med drugim na voljo oprave za nuno, okostnjaka, klovna, Casanovo, Adama in Evo, zdravnika, meniha, zapornika, Luciferja, pirata, marsovca, Kleopatro, haremsko plesalko, medicinsko sestro, hipija in stevardeso. Odločite se lahko tudi za ujemajoče se kostume, za pare/dvojice ali za odrasle in otroke oziroma za družine, npr. zobna pasta in zobek ali ekipa piratov. Možnosti so praktično neomejene.

Verjamemo, da boste v ponudbi našli idejo, nad katero se boste navdušili praktično v hipu, ne glede na to, ali iščete ideje za odrasle ali otroke.

Ženski kostumi


Izvirni kostumi za noč čarovnic, s katerimi boste navdušili

V zadnjih letih so postali tudi pri nas zelo aktualni kostumi za noč čarovnic, ki so seveda prav tako del naše ponudbe. Čeprav so lahko preobleke za noč čarovnic v osnovi podobne tistim za pusta, je vendarle zaželeno, da ste za noč čarovnic malce drznejši. kostumi za noč čarovnicNavsezadnje je noč čarovnic noč groze, zato je dobro, da poskrbite, da bo vaša oprava za noč čarovnic vsaj rahlo strašljiva. Ideje, kot so zlovešča čarovnica, smrt s koso ali zombijeva nevesta, bodo nedvomno zadetek v polno.

Čeprav se morda na prvi pogled zdi, da gre za precej generične ideje za noč čarovnic, je mogoče zaradi raznolikosti naše ponudbe ustvariti povsem unikatno različico enega od naštetih likov, brez katerih noč čarovnic ne bi bila popolna. S kombiniranjem dodatkov, primernih za noč čarovnic, boste poskrbeli, da boste resnično opaženi in da bo ostala vaša oprava za noč čarovnic ljudem še dolgo v spominu. Tudi halloween kostumi so razdeljeni v več kategorij. Med njimi vas čakajo odlične ideje za noč čarovnic za odrasle in za otroke. Pozabili pa nismo niti na različne srhljive dodatke za noč čarovnic, kot so lobanje in umetna kri.


Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Set za žar
Set za žar

Poletje je tisti letni čas, ki ga zaznamuje predvsem oddih, sprostitev in zabava, ter najpomembneje...

Več
Anticelulitne pajkice Bal
Anticelulitne pajkice Bal

Anticelulitne pajkice postajajo v zadnjem času vse večji modni hit, saj združujejo vse, kar obožujemo...

Več
Pripomočki za žar
Pripomočki za žar

Pripomočki za žar bi morali biti del opreme vsakega resnega ljubitelja peke na prostem. Ob vse toplejših,...

Več
Modne pajkice
Modne pajkice

Modne pajkice so postale element, brez katerega si večina žensk popolne omare več ne more predstavljati....

Več
Pustni kostum gasilec
Pustni kostum gasilec

Ali vaš fant še ne ve, v kaj bi se oblekel za pusta? Odličen predlog je pustni kostum gasilec, ki...

Več
Kostum Elsa Frozen 2
Kostum Elsa Frozen 2

Junakinja Elsa iz priljubljenega risanega filma Frozen 2 (Ledeno kraljestvo) je osvojila srca deklic...

Več
Pustni kostumi živali
Pustni kostumi živali

Pustni kostumi živali že leta navdušujejo starejše in mlajše generacije. Malo je tistih, ki se...

Več
Pustni kostum metulj
Pustni kostum metulj

Pustni kostum metulj daje najmlajšim priložnost, da za en dan postanejo veličasten Monarh - metulj...

Več
Pikapolona kostum
Pikapolona kostum

Že veste, kaj boste za pusta? Otroci že celo leto sanjajo in kujejo načrte o tem, v koga ali kaj...

Več
Pokaži vse >
Pajkice push up
Pajkice push up

Pajkice push up, Tik Tok pajkice, pajkice za oblikovanje postave - različna imena za modni... Več >

Pribor za žar
Pribor za žar

Pribor za žar in žar se odkrijeta ob prvem pojavu sončnih žarkov. Zdi se, da je to nekakšno... Več >

Ideje za pust 2022
Ideje za pust 2022

Iščete dobre ideje za pust in še nimate maske, nad katero bi bili navdušeni? Potem ste... Več >

Pokaži vse >
Oprema za žar Bal
Oprema za žar Bal

Oprema za žar je nujni pribor za vsako poletno zabavo na prostem. Vonj po pečenih dobrotah... Več >

Športne pajkice
Športne pajkice

Športne pajkice uporabnicam nudijo izjemno udobje, zato so nepogrešljiv del kapsulne garderobe.... Več >

Pošlji povpraševanje