Pošlji povpraševanje

KUHINJE ARAN - SRCE VAŠEGA DOMA V SALONU KUHINJ OPREMA CENTER


Podjetje Oprema center v svojih salonih kuhinj nudi tako tradicionalne ali moderne kuhinje Aran, kot tudi belo tehniko vseh priznanih proizvajalcev. Kuhinje, priznanega proizvajalca kuhinj Aran iz Italije, so že leta v vrhu po kvaliteti, designu, hkrati pa kupcu nudijo izjemno ugodno cenovno izbiro.


MODERNE KUHINJE Aran


Moderne kuhinje Aran vam omogočajo popolno izbiro pri opremljanju vašega stanovanja. Kuhinje so narejene iz materialov, ki imajo praktično neomejeno uporabno dobo. Lahko si privoščite moderno kuhinjo iz stekla, keramike, mogoče vam ustreza furnir, seveda pa je lahko kuhinja narejena iz običajnih materialov, kot so MDF (mediapan) ali pa celo iveral. Moderne kuhinje ARAN so primerne za vsak žep!


TRADICIONALNE KUHINJE Aran


Če obiščete salon kuhinj Oprema center, si lahko v živo ogledate katero od bolj tradicionalnih kuhinj Aran. Izbirate lahko med več modeli tradicionalnih kuhinj, v različnih barvah, ter seveda iz različnih vrst masivnega lesa.

moderne kuhinjekuhinje aran


SALON KUHINJ Oprema center - lokacije


Oprema center strankam nudi brezplačni izris kuhinje v salonu kuhinj Ljubljana - Topniška ulica 5 in v salonu kuhinj Izola-Polje 21.V salonih kuhinj Oprema center je na ogled več kuhinj Aran, ki vam prikažejo več možni razporeditev prostora. Strokovno usposobljeni svetovalci strankam nudijo ob brezplačnem izrisu kuhinje tudi strokovno načrtovanje kuhinje.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje