AK International - Okna po meri in okenske police, pvc rolete in žaluzije | Drsna vrata in alu vhodna vrata | Zasteklitve balkonov in zimski vrtovi

Smo podjetje AK International, locirano v Savljah 89 v Ljubljani, in se ukvarjamo s proizvodnjo izdelkov iz plastičnih mas za gradbeništvo. V svoje prostore vabimo vse, ki gradite novo hišo ali ste se lotili prenove stare oz. opremljate stanovanje, saj za vas izdelujemo okna po meri, pvc rolete, žaluzije, okenske police ter drsna vrata in alu vrata, na voljo pa so vam tudi zasteklitve balkonov ter zimski vrtovi.

AK International: pvc okna oz. plastična okna po meri

Naša okna po meri zelo dobro tesnijo, tako da pozimi toplota ne uhaja ven, poleti pa vročina ne pride v hišo. Poleg tega so pvc okna zelo nepropustna za zvoke iz narave, kar pomeni, da tudi če živite ob kakšni prometni cesti, tega v hiši ne boste občutili. Za vas po ugodni ceni tako izdelamo modernaa plastična okna oz. pvc okna.

AK International in pvc rolete: predokenske rolete in nadokenske rolete

Če pozimi ne želite več izgubljati toplote iz hiše in vanjo dobivati mrzel zrak oz. če poleti ne želite, da v hišo vdira vročina, zamenjajte stare rolete in namestite nove pvc rolete. Investicija se vam bo hitro povrnila, saj boste z našimi roletami prihranili pri energiji. V naši ponudbi so kvalitetne pvc predokenske rolete in pvc nadokenske rolete, ki so na voljo v različnih barvah in so prilagojene vaši hiši.

Ne marate rolet? Odločite se za žaluzije podjetja AK International!

V kolikor niste najbolj navdušeni nad roletami, se odločite za žaluzije. Vsekakor je primerno na oknih imeti nekaj, kar zastre radovedne poglede mimoidočih in močne sončne žarke. Lahko se odločite za zunanje žaluzije ali notranje žaluzije. Žaluzije vam barvno uskladimo z barvo sten v vašem stanovanju oz. z barvo fasade vaše hiše, zagotovili pa vam jih bomo po ugodnih cenah. Ne glede na tip žaluzij, zunanje žaluzije ali notranje žaluzije bodo polepšale vaš notranji prostor oz. izgled vaše hiše.

AK International in visoko odporne okenske police

Vaša nova okna z lepimi roletami ali žaluzijami nujno zahtevajo tudi kvalitetne in lepe okenske police, ki bodo vaša okna še polepšale. Cenjene stranke obveščamo, da so jim pri nas na voljo tudi okenske police, tako notranje police kot tudi zunanje police. Naše okenske police so izdelane iz kvalitetnih materialov in so odporne na zunanje vplive. Na voljo so vam alu police, prav vse pa dobite pod ugodnimi cenovnimi pogoji.

AK International: drsna vrata ali harmonika vrata za majhne prostore

Če živite v majhnem stanovanju, kjer bi bilo odpiranje klasičnih vrat oteženo ali bi ne mogli zaradi odpiranja vrat optimalno izkoristiti prostora, so kot nalašč za vas drsna vrata ali harmonika vrata. Drsna vrata ali harmonika vrata se odpirajo ob steno oz. v steno, na katero so nameščena, zaradi česar ne potrebujete prostora za odpiranje in lahko tisti prostor izkoristite za postavitev pohištva. Tako drsna vrata kot harmonika vrata vam izdelajo naši vrhunski strokovnjaki iz kvalitetnih materialov in po dostopnih cenah.

AK Interantional: najlepša vhodna vrata so naša alu vhodna vrata!

Si želite zamenjati stara lesena vhodna vrata in namesto njih montirati prečudovita moderna alu vrata v vaši najljubši barvi? Če je temu tako, potem je podjetje AK International pravi naslov za vas, saj vam izdelamo in montiramo kvalitetna alu vhodna vrata po vaših željah in ugodnih cenah.

AK International: Zasteklitve balkonov sedaj za naše stranke cenovno dostopnejše

V naše področje dela spadajo tudi balkoni, natančneje njihova zasteklitev. Zasteklitve balkonov so zadnje čase zelo v modi, poleg tega pa je zastekljen balkon praktičen, zlasti, če imate majhno stanovanje in ga izkoristite za različne namene. Če si tudi vi želite zasteklitve vašega balkona, nas kontaktirajte ali se oglasite v našem podjetju in dogovorili se bomo za sodelovanje. Nikar ne oklevajte, saj zasteklitev balkonov ni več dostopna le premožni peščici ljudi.

AK International: zimski vrt vas poveže z naravo | Zimski vrtovi vam omogočijo tudi gojenje sobnih rastlin

Vam današnji hitri življenjski tempo preprečuje zahajanje v naravo? Ne veste niti kako zadnje čase zgleda okolica vašega doma, ker se po službi zaprete v sobo in nadaljujete delo, ki ga niste končali v pisarni? Naredite temu konec - omislite si zimski vrt, ki vas bo povezal z okolico in skozi katerega bo v hišo prišla dodatna svetloba in toplota, poleg tega pa lahko v zimskem vrtu gojite vaše najljubše sobne rastline. Zimski vrt lahko uporabite kot podaljšek sobe, kot čitalnico ali kotiček za klepet, lahko pa tam celo delate in ste hkrati povezani z naravo. Naši zimski vrtovi so popolnoma prilagojeni vaši hiši, zato so primerni za vsakogar. Pokličite nas in zgradili vam bomo vaš lasten zimski vrt!

AK International | Okna po meri, drsna vrata, alu vrata, balkoni, zasteklitve balkonov, zimski vrtovi, pvc rolete, žaluzije, okenske police - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje