Elektro viličarji so gospodarni, močni in zanesljivi

Tako kot vsi viličarji Doosan so tudi elektro viličarji visoko zmogljivi in učinkoviti ter zagotavljajo najvišjo varnost pri delu ter udobje in funkcionalnost. V primerjavi z drugimi vrstami viličarjev so izjemno tihi in ne odvajajo škodljivih plinov. Elektro viličarji so zanesljivi in tudi ob večjih obremenitvah zelo gospodarni. Robustni močni pogonski akumulatorji z visokim shranjevanjem dovajajo energijo za nemoteno delovanje v 8-urni izmeni.
Poleg električnega pogona je lahko pogon viličarja izveden tudi z motorjem na notranje izgorevanje (za gorivo je uporabljeno plinsko olje oz. diesel ali utekočinjeni plin). Najmanjši viličarji pa za delovanje uporabljajo kar svojo fizično silo - to so ročni paletni viličarji.

Elektro viličarji DoosanViličarji Doosan - dizelski, plinski in elektro viličarji

Viličarji Doosan so na voljo v dizelski, plinski ali baterijski izvedbi. Ponudba zajema viličarje nosilnosti od 1,5 do 16 ton ter različnih dvižnih višin. Viličarji Doosan so izdelani po najnovejših evropskih standardih in so primerni za vse vrste opravil v industriji, gradbeništvu, trgovini in drugih panogah. Viličarje je mogoče opremiti z dodatno opremo, kot so zaprte kabine, katalizatorji in dodatni filtri, na voljo pa sta tudi raznovrstna hidravlična oprema za viličarje in vrsta drugih pripomočkov za najrazličnejša opravila. Elektro viličarji Doosan, med njimi tudi električni hodni viličar, so enostavni za upravljanje in prijazni za vzdrževanje. Standardna garancija je dve leti.

Visokodvižni in nizkodvižni električni hodni viličar

Visokodvižni električni hodni viličar brez napora omogoča dvig, spust in prevoz palet in drugih tovorov tudi za višine do 4500 milimetrov. Nosilnosti teh viličarjev so od 1 do 1,6 tone. Nizkodvižni električni hodni viličar pa omogoča dvig in prevoz palet in drugih tovorov iz enega na drugo mesto, pri čemer je njegova nosilnost od 1,4 do 2 ton. Tako kot pri visokodvižnem je tudi pri nizkodvižnem upravljanje viličarja enostavno zvezno, na voljo je tudi izvedba z integriranim polnilcem. Pri večjih kapacitetah baterije je polnilec zunanji.

Servis viličarjev - plinski, dizelski in elektro viličarji

Reden servis električnih viličarjev je pomemben za njihovo brezhibno, predvsem pa za varno delovanje. Velikokrat se zgodi, da se nam elektro viličarji pokvarijo ravno takrat, ko jih najbolj potrebujemo. Vzrok je lahko v obrabljenosti materiala, nepravilni uporabi, slabem vzdrževanju ali pa nemara v delovni nesreči. V takih primerih vam na pomoč priskoči usposobljena in predana servisna ekipa podjetja Dobit d.o.o, ki poskrbi za kakovosten in hiter servis električnih viličarjev in popravilo drugih delovnih strojev. Ponudba zajema tudi dobavo in menjavo gum ter rezanje profila viličarskih gum. Na našem sedežu podjetja imamo tudi stiskalnico za montažo gum super elastik in program industrijskih sesalcevza mokro in suho sesanje.

Vabljeni!

Dobit d.o.o. | Vrhunski viličarji po ugodni ceni

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje