Tiskarna, kjer delamo kvalitetno, hitro in ugodno

Spletna tiskarna in digitalni tiskSkoraj vsaka moderna tiskarna v današnjem času je spletna tiskarna. Tisk je bil pred stoletji opravilo izbrancev. Kasneje je z industrijsko revolucijo tisk postal obrt. Še vedno pa so bile tiskarne obrati, v katere je ljudi, ki se s tiskom niso ukvarjali profesionalno, le redko zanesla noga. Vse pa se je spremenilo z digitalizacijo. S pojavom digitalnega tiska so bili poenostavljeni postopki tiskanja. Ljudje, ki sedijo za računalnikom, so se kar naenkrat prelevili v tiskarje. Še posebej sta področje tiska in tiskarn spremenila razmah interneta in povečana zmogljivost računalnikov. Pojavile so se spletne tiskarne, v katerih lahko povsem običajni ljudje s pomočjo aplikacij pripravijo vse za tiskanje vizitk, tiskanje plakatov in celo za izdelavo štampiljk. Blizu Ljubljane, kjer imamo poslovalnico, izvajamo vse vrste tiska. Prisegamo na kvaliteto in se trudimo, da naša tiskarna zadovolji stranke tudi na področju reaktivnosti, hitre storitve in vedno se potrudimo, da v popolnosti zadovoljimo želje in potrebe naših strank.

Spletna tiskarna je tisk približala ljudem

Prednost spletne tiskarne je v tem, da si lahko motiv, ki ga želite natisniti, izdelate kar sami. V miru lahko eksperimentirate, oblikujete, urejate in preizkušate različne opcije. Šele ko ste s kreacijo popolnoma zadovoljni, v spletni tiskarni šele naročite tiskanje. Tako lahko sami ustvarite tudi vsebino za izdelavo vaše štampiljke v Ljubljani, Mariboru, Kopru ali kjerkoli že ste, naša tiskarna pa vam jo potem izdela in pošlje po pošti na dom oziroma v vašo pisarno.

Tiskarna, ki deluje po meri strank

Značilnost našega podjetja je v tem, da se pri storitvi digitalnega tiska prilagajamo mi stranki in ne stranka nam. Delujemo v storitveni dejavnosti in to jemljemo resno. Verjamemo, da naše podjetje obstaja zaradi strank in ne obratno. Trudimo se slediti visoki poslovni kulturi, saj verjamemo, da nam bo le to omogočilo poslovni uspeh.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje