ABC nepremičnine Slovenija - posredovanje vseh vrst nepremičnin

ABC nepremičnine d.o.o.Agencija ABC nepremičnine Slovenija že 20 let nudi visokokakovostne storitve na področju posredovanja v prometu z nepremičninami in druge storitve, ki so povezane z nepremičninami. Kot specialist za slovenski in hrvaškega nepremičninski trg posredujemo vse vrste nepremičnin. V naši ponudbi je tako več kot 800 nepremičnin. Na voljo so stanovanja, hiše, parcele, apartmaji in poslovni prostori. Poskrbimo za kakovostno izvedbo vseh potrebnih storitev, s poudarkom na pravni varnosti, imamo znanje, izkušnje, predvsem pa vrhunske strokovnjake.
Dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne stranke dokazujejo, da je ABC nepremičnine Slovenija visoko strokovno in zaupanja vredna agencija, ki je sposobna izpeljati tudi najkompleksnejše nepremičninske posle. Veseli bomo, če nam boste tudi vi zaupali vaše želje oz. pričakovanja, mi pa se bomo potrudili, da vaše zaupanje izpolnimo. Zaupane podatke v dogovoru z naročnikom varujemo kot strogo poslovno skrivnost in poskrbimo za diskretnost opravljenih poslov.

ABC nepremičnine Slovenija - Ljubljana: prodaja, nakup, najem ali oddaja

Oddaja nepremičnin - stanovanja v LjubljaniV osrednji Sloveniji se nahaja glavno mesto Ljubljana. Ljubljana je čudovito mesto: ekskluzivno, majhno, čisto, zgodovinsko središče z izjemno visoko kakovostjo življenja, kar je nedvomno ena največjih vrednot današnjega sveta. Ima vse, kar imajo sodobne prestolnice, a je dovolj majhno, da se v njej vsakdo počuti domače. Uspela je ohraniti prijazno in sproščeno vzdušje manjšega kraja. Je slikovito in živahno mesto, ki vedno znova preseneča. Nudi kakovost življenja, ki je nad evropskim povprečjem.
Ljubljana je zelo priljubljena destinacija za izlete, če pa ste se odločili, da bi radi živeli v tem očarljivem mestu, vam bomo pri naši agenciji pomagali poiskati primerno nepremičnino, pa naj bo to stanovanje, hiša, parcela ali poslovni prostori. Ponudba nepremičnin zajema tako nakup kot najem nepremičnine. V Ljubljani so sicer najdražje nepremičnine v Sloveniji, vendar so vredne, če boste zaradi tega živeli v tem očarljivem mestu.

Če vas zanimajo nepremičnine, Slovenija ali Hrvaška, potem vas vabimo, da nas obiščite. Prodaja in nakup nepremičnin je z našo agencijo preprosta, zato nam le zaupajte svoje želje in pomagali vam bomo. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje