Pošlji povpraševanje

sodobno in razvojno usmerjeno podjetje 

Recinko d. o. o. je invalidsko podjetje, predano zaposlovanju težko zaposljivih delovnih invalidov.

Ukvarjajo se s prodajo raznoraznih tekstilnih izdelkov namenjenim tako za otroke, kot tudi za odrasle in storitvami, kot so pranje oblačil, upravljanja in vzdrževanja stavb, urejanje okolice in še mnogo več.

Njihovo poslanstvo je, ustrezno, dolgoročno in produktivno zaposlovanje delovnih invalidov.  Ostati sodobno, razvojno usmerjeno učeče se podjetje, ki bo s svojimi izdelki in storitvami povečalo svojo konkurenčno sposobnost. 

Tekstilni izdelki

Podjetje ponuja nabor različnih delovnih zaščitnih oblačil, ki so namenjena za preprečevanje poškodb. Narejena so iz kakovostnih materialov, ki preprečujejo potenje, dihajo in so trpežna. Poleg zaščitnih delovskih oblačil nudijo tudi ostale tekstilne izdelke, tako za otroke kot tudi za odrasle. Vse izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani. 

   zaščitna delovna oblekapohodne hlače Recinko

Pralnica

Profesionalno pranje oblačil, likanje in zlaganje perila so dejavnosti, ki jih namesto vas opravijo zaposleni v podjetju Recinko.  Vsaki stranki se individualno prilagodijo, kar pomeni, da se bodo brez težav prilagodili tudi vašim zahtevam.

pranje perila

urejanje in vzdrževanje okolice ter ostale storitve za občane

V kolikor vam urejanje okolice predstavlja težave in tega ne zmorete opraviti sami, lahko to delo namesto vas opravi Recinko. Ponudba zajema:

  • urejanje okolice 
  • obrezovanje dreves, grmovnic in ostalih rastlin 
  • pometanje, pospravljanje in pobiranje smeti 
  • grabljenje, pobiranje in pospravljanje listja 
  • urejanje zelenic in košnja trave 
  • obrezovanje in urejanje živih mej 
  • ročno ali strojno čiščenje snega
  • odvoz listja, vejevja in ostalih odpadnih stvari na deponijo
  • ostala dela po želji naročnika

Poleg urejanja in vzdrževanja okolice podjetje potencialnim naročnikom ponuja upravljanje vseh storitve, ki lastnikom in najemnikom stanovanj zagotavlja normalno uporabo nepremičnine, ohranjajo kakovost bivanja stanovalcev in stanja stavb. Skrbijo za vsa organizacijska, računovodska in knjigovodska opravila,  urejanje postopkov vzdrževanja in samo izvajanje del na zgradbi. Vse skupaj omogoča nemoteno uporabo skupnih prostorov, objektov in naprav.

urejanje in vzdrževanje okolice

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje