Pošlji povpraševanje

Sodobna arhitektura vode

V podjetju Ema d.o.o. smo strokovnjaki za zasebne bazene, bazensko tehniko, strehe in vse aktivnosti, povezane z bazenom. Z našo pomočjo bo vaš vrt v le petih dneh postal pravi kopalni raj. Od začetka do konca vam bomo pomagali pri svetovanju, načrtovanju in vgradnji bazena. Lasten bazen je danes veliko bolj dostopen kot nekdaj - zunanji bazeni nam ob vročih poletnih dneh lahko popestrijo zabavo, notranji bazeni pa omogočajo kopanje in užitek skozi celo leto. Čeprav bazeni zahtevajo tudi čiščenje in vzdrževanje, pa so po našem prepričanju v prvi vrsti namenjeni prav užitku in druženju. Trudimo se, da smo vedno v koraku s časom z novimi in inovativnimi bazenskimi izdelki ter rešitvami, ki izboljšujejo razmerje med kvaliteto in ceno. 

Izvedbe notranjih in zunanjih bazenov:

Karbonsko-keramični bazeni

Karbonsko-keramični bazeni

Poliesterski bazeni

Poliesterski bazeni

Zidani bazeni

Zidani bazeni

Betonski bazeni

Betonski bazeni

Zunanji bazeni - oaza na vašem vrtu

Zunanji bazeni so bazeni, ki jih večinoma uporabljamo v poletnem času in so pri normalnih vremenskih pogojih primerni za uporabo od maja do septembra. Zato je zunanji bazen priporočljivo postaviti na mesto, kjer bo dovolj sonca in seveda blizu hiše. Če vgradimo toplotne izmenjevalce in prekrijemo bazen s streho, pa lahko podaljšamo kopalno sezono. Zunanji bazeni so lahko prostostoječi ali vkopani v zemljo. Opremimo jih lahko z vso možno razpoložljivo dodatno opremo in celo s tobogani, skakalnimi deskami, deročo vodo ali slapovi ...

Notranji bazeni - kopanje in užitek skozi celo leto

Notranji bazeni se lahko uporabljajo vse leto. Opremljeni so z napravami za stalno ogrevanje vode in zraka ter za razliko od zunanjih bazenov tudi z napravami za zmanjševanje vlažnosti zraka v bazenskem prostoru - razvlaževalnimi sistemi. Običajno so notranji bazeni zidani ali betonirani - nekoliko manj pogosti so poliestrski.

Lahko so tudi prelivni, ki so grajeni s prelivnim robom, kjer je gladina vode do roba bazena, ali s skimerjem, kjer je gladina vode približno 10 centimetrov pod robom bazena.

Prelivni bazen

Notranji bazeni so opremljeni z osnovno bazensko opremo, možna pa je tudi vgradnja dodatne opreme - ogrevanja, protitoka, vodnih iger, masažnih šob ali gejzirjev ... Še posebno pa so priljubljeni notranji bazeni, zgrajeni v prostorih s steklenimi drsnimi vrati. Tako lahko v toplih dneh odpremo eno ali dve steni prostora in tako notranji bazen povežemo z vrtom.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran: Ema d.o.o. - celovita rešitev na enem mestu!

Foto & video

Izdelki

Pokaži vse >
Montažni bazeni
Montažni bazeni

Lasten bazen je danes veliko bolj dostopen kot nekdaj – zunanji bazen nam ob vročih poletnih dneh...

Več
Vgradni bazeni
Vgradni bazeni

Vgradni bazeni v poletni sezoni vsekakor predstavljajo eno izmed najboljših razvedril za vso družino,...

Več
Pokaži vse >
Montažni ali vgradni bazeni
Montažni ali vgradni bazeni

Lasten bazen je danes veliko bolj dostopen kot nekdaj – zunanji bazeni nam ob vročih poletnih... Več >

Pokaži vse >
Vzdrževanje vode v bazenih
Vzdrževanje vode v bazenih

Imate doma vrtni bazen? Se šele odločate za njegov nakup? Morda pa ste že izbrali model... Več >

Bazen
Bazen

Bazen v osrčju domačega dvorišča predstavlja odličen prostor za sprostitev in druženje... Več >

Pošlji povpraševanje