Ema d.o.o. - sodobna arhitektura vode: zunanji in notranji bazeni ter bazenska oprema

V podjetju Ema d.o.o. smo strokovnjaki za zasebne bazene, bazensko tehniko, strehe in vse aktivnosti, povezane z bazenom. Z našo pomočjo bo vaš vrt v le petih dneh postal pravi kopalni raj. Od začetka do konca vam bomo pomagali pri svetovanju, načrtovanju in vgradnji bazena. Lasten bazen je danes veliko bolj dostopen kot nekdaj - zunanji bazeni nam ob vročih poletnih dneh lahko popestrijo zabavo, notranji bazeni pa omogočajo kopanje in užitek skozi celo leto. Čeprav bazeni zahtevajo tudi čiščenje in vzdrževanje, pa so po našem prepričanju v prvi vrsti namenjeni prav užitku in druženju. Trudimo se, da smo vedno v koraku s časom z novimi in inovativnimi bazenskimi izdelki ter rešitvami, ki izboljšujejo razmerje med kvaliteto in ceno. Nudimo vam verjetno najbolj pestro ponudbo bazenov v Sloveniji.

Ema bazeni - notranji in zunanji bazeniNotranji bazen

Na voljo so zunanji in notranji bazeni, ki so lahko:

Zunanji bazeni - oaza na vašem vrtu

Zunanji bazeni so bazeni, ki jih večinoma uporabljamo v poletnem času in so pri normalnih vremenskih pogojih primerni za uporabo od maja do septembra. Zato je zunanji bazen priporočljivo postaviti na mesto, kjer bo dovolj sonca in seveda blizu hiše. Če vgradimo toplotne izmenjevalce in prekrijemo bazen s streho, pa lahko podaljšamo kopalno sezono. Zunanji bazeni so lahko prostostoječi ali vkopani v zemljo. Opremimo jih lahko z vso možno razpoložljivo dodatno opremo in celo s tobogani, skakalnimi deskami, deročo vodo ali slapovi ...


Notranji bazeni - kopanje in užitek skozi celo leto

Zunanji bazeni in notranjiNotranji bazeni se lahko uporabljajo vse leto. Opremljeni so z napravami za stalno ogrevanje vode in zraka ter za razliko od zunanjih bazenov tudi z napravami za zmanjševanje vlažnosti zraka v bazenskem prostoru - razvlaževalnimi sistemi. Običajno so notranji bazeni zidani ali betonirani - nekoliko manj pogosti so poliestrski. Lahko so tudi prelivni, ki so grajeni s prelivnim robom, kjer je gladina vode do roba bazena, ali s skimerjem, kjer je gladina vode približno 10 centimetrov pod robom bazena. Notranji bazeni so opremljeni z osnovno bazensko opremo, možna pa je tudi vgradnja dodatne opreme - ogrevanja, protitoka, vodnih iger, masažnih šob ali gejzirjev ... Še posebno pa so priljubljeni notranji bazeni, zgrajeni v prostorih s steklenimi drsnimi vrati. Tako lahko v toplih dneh odpremo eno ali dve steni prostora in tako notranji bazen povežemo z vrtom.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran: Ema d.o.o. - celovita rešitev na enem mestu!