Pošlji povpraševanje

Recruitment Slovenia - iskanje, selekcija in rekrutiranje kadrov - kadrovsko svetovanje

Recruitment Slovenia JKPS d.o.o.

Recruitment Slovenia - iskanje najboljših kadrov

Recruitment je angleški izraz, ki pomeni rekrutiranje oziroma iskanje in selekcijo kadrov. Rekrutiranje kadrov je strateški proces izbire najboljšega kadra za vaše podjetje. Pred uspešno izbiro rekruta je lahko iskanje kadrov dolg in naporen proces. Za vas iskanje kadrov poenostavimo in vam zagotavljamo, da bo izbrani kandidat med najboljšimi na svojem področju.

Recruitment Slovenia - selekcija kadrov v Sloveniji

Selekcija kadrov je najzahtevnejši del procesa recruitmenta novega kadra. Proces selekcije kadrov vodimo na podlagi sledečih postavk:

  • osebnih razgovorov,
  • preverjanja referenc,
  • izbora ožjega kroga najprimernejših kandidatov.

Na podlagi vaših želja lahko izvedemo tudi psihometrične in ocenjevalne teste kandidatov.

Recruitment Slovenia - recruitment s pomočjo REECROOTER™

Slovenija ponuja veliko vrhunskega kadra. Rekrutiranje najboljših brez pomoči strokovnjakov na kadrovskem področju ni možno. Headhunting vam zagotavlja najboljše rezultate pri izbiri kadra. Po skrbnem iskanju kadrov nastopi temeljita selekcija kadrov, samo rekrutiranje pa zahteva dodatne pogajalske veščine. Strokovnjaki, ki že imajo zaposlitev, težje in zaradi različnih razlogov menjavajo delovna mesta. Ne belite si glave z napornim rekrutiranjem kadrov, ampak to prepustite REECROOTER™ ekipi.

Recruitment Slovenia - strokovno kadrovsko svetovanje

Kadrovsko svetovanje poleg iskanja kadrov, selekcije kadrov in rekrutiranja kadrov zajema celovit pristop k reševanju vaših kadrovskih izzivov:

Kadrovsko svetovanje vključuje:

  1. 1. Prepoznavanje prostih delovnih mest
  2. 2. Priprava opisov delovnih mest in pogojev, ki jih delovno mesto zahteva
  3. 3. Marketing
  4. 4. Upravljanje z odzivom iskalcev dela
  5. 5. Izbira primernih kandidatov z ustreznimi pogoji
  6. 6. Priprava izbirnega postopka
  7. 7. Izpeljava izbirnega postopka

Kadrovsko svetovanje vas vodi skozi proces, ki mu zagotovo sledi izbira najboljšega možnega kandidata za prosto delovno mesto.

Recruitment Slovenia - upravljanje s človeškimi viri (HR) v Sloveniji

Za tuja podjetja je rekrutiranje kvalitetnega kadra v Sloveniji lahko nočna mora. Slovenski delavec je zaradi zgodovinskih in ekonomskih razlogov tesno povezan s podjetjem, kjer dela, in nerad menja zaposlitve, posebej, če to vključuje selitev v drug kraj. Za tuja podjetja recruitment kadrov postane nemogoča naloga. Naše podjetje skozi patentirano REECROOTER™ blagovno znamko za vas prevzame nalogo rekrutiranja. Kvalitetno kadrovsko svetovanje z naborom celovitih rešitev bo tudi za vas naredilo “recruitment in Slovenia” za pozitivno izkušnjo, ki vam bo omogočala rast vašega podjetja.

JKPS d.o.o. I Recruitment Slovenia, rekrutiranje, iskanje kadrov, selekcija kadrov, rekrutiranje kadrov, kadrovsko svetovanje, recruitment - povezave do naše spletne strani:

Pošlji povpraševanje