Klima Belehar - klimatizacija in prezračevanje prostorov

Klima Belehar Klimatizacija in prezračevanje prostorov

Klima Belehar je podjetje, katerega glavni cilj je klimatizacija in prezračevanje vaših prostorov. Prodaja in montaža klimatskih naprav sta ključni dejavnosti podjetja Klima Belehar; ukvarjamo pa se tudi z lastno proizvodnjo in drugimi storitvami (prezračevalni kanali, plazemski razrezi, krivljenje pločevine, projektiranje, servisiranje in svetovanje).


Klima Belehar: klimatizacija še nikoli ni bila tako enostavna

Pri podjetju Klima Belehar se zavedamo, kako pomembno je, da ima zrak v prostorih, v katerih se zadržujemo ali živimo, vedno primerno temperaturo, gibanje in vlažnost. Rešitev za to je vsekakor kakovostna klimatizacija. Za dobro delovanje klimatske naprave pa je potrebna tudi premišljena montaža klimatske naprave, ki vam jo nudi Klima Belehar. Za hlajenje in razvlaževanje prostorov namestimo klimatske naprave, za segrevanje - takrat, ko sončna energija ne zadostuje, pa tako imenovane toplotne črpalke, ki v prostor namesto hladnega zraku dovajajo toplega. Kot že omenjeno, montaža klimatskih naprav ni enostavna. Dobro delovanje klimatske naprave je odvisno od neoviranega pretoka zraka po celotnem prostoru, zato mora biti tudi pohištvo primerno nameščeno. Pestra ponudba in prodaja klimatskih naprav pri podjetju Klima Belehar zaobjema naslednje znamke: Mitsubishi, Daikin, Panasonic, Midea itd.


Klima Belehar: odlični prezračevalni kanali, odlično prezračevanje

Prezračevanje preko cevi je nujno za zdrave in dobro prezračene prostore, v katerih živimo in delamo. Zelo pomembno pa je tudi prezračevanje v gostinskih lokalih, kjer se zmanjša količina kisika zaradi množice obiskovalcev ter poveča količina sopare in drugega dima, ki moti človeška pljuča. Enako velja tudi za prezračevanje v kadilnicah, kjer je zaradi cigaretnega dima število škodljivih snovi v zraku še toliko večje. Kakovostni prezračevalni kanali, ki jih izdelujemo v podjetju Klima Belehar, so zato kot nalašč za objekte, v katerih se nahaja veliko število ljudi. Cevi za prezračevanje so toplotno izolirane in narejene iz pocinkane in nerjaveče pločevine. Tako kot je naša skrb montaža klimatskih naprav, je naša naloga tudi montaža prezračevalnih cevi, ki jo opravijo monterji z večletnimi izkušnjami.


Klima Belehar: prezračevanje in prezračevalne naprave z rekuperacijo

Klima Belehar, prezračevanje in klimatizacija d.o.o., vam nudi kvalitetne prezračevalne naprave z rekuperacijo. Pri tem ne gre za preprosto prezračevanje in dovajanje svežega zraku v stanovanje ali hišo, temveč za napravo, ki vrača toploto (90 % in več) iz odpadnega zraku. Ponujamo vam vrhunske prezračevalne naprave z rekuperacijo z nizko porabo električne energije, z odstranjevalcem cvetnega prahu in s hlajenjem v nočnih urah. Naše naprave vam zagotavljajo topel in prezračen dom brez odpiranja oken.


V podjetju Klima Belehar vam nudimo vse, kar želite, trudimo se, da obdani s svežim zrakom mirno zaspite!


Klima Belehar
| Prezračevanje in klimatizacija, prodaja in montaža klimatskih naprav - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje