Pošlji povpraševanje

Parket VOGART- na voljo so vam različni parketi

Vogart parketi

Parketi podjetja Vogart d.o.o. odlikujejo kakovost, trajnost in cenovna dostopnost. Pri vaši odločitvi naj vam bo v pomoč, da so naši parketi lahko vzdržljivi in da so hkrati tudi najbolj naravna talna obloga. Naša ponudba obsega parket iz lesa, katerega uvažamo iz različnih predelov sveta. Tako lahko izbirate med več kot 50-imi vrstami lesa, iz katerega nastane parket, ki si ga želite za svoj dom.

Bogata izbira parketov

Lahko izbirate med kolekcijo različnih vrst lesa, barvnimi kombinacijami, stopnjo slojnosti, modernimi ali klasičnimi tipi ter različnimi dimenzijami parketa.

Parketi

Parketi podjetja Vogart lahko popestrijo vaš topel dom; klasično, moderno ali rustikalno. Zavedamo se, da je opremljanje vašega doma dragocen in pomemben proces, zato prisluhnemo vašim željam in vam pripravimo ponudbo v zanesljivem času. Obiščite nas v podjetju Vogart, kjer poteka prodaja parketa po ugodnih cenah.

Parketarstvo Vogart je prava izbira. Pri nas ne izdelujemo le parketov, ladijskih podov in kmečkih desk, temveč tudi čudovite lesene terase iz najkakovostnejših vrst lesa.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje