Alpod parket - od izbire do vgradnje vaše talne podlage

Izbira primernega parketa je pomembna in odgovorna odločitev, zato pri podjetju Alpoddobavljajo izključno vrhunske talne podlage in strankam hkrati nudijo strokovno pomoč. Veljajo za najobsežnejšega ponudnika parketov v Sloveniji in hkrati na celotnem območju JV Evrope. Vsaka faza, ki vodi v vrhunski končni produkt je pri parketih Alpod izpeljana z maksimalno previdnostjo. V razstavnem salonu parketa v Ljubljani, Cerknici in Murski Soboti si lahko ogledate celotno bogato ponudbo talnih podlag, hkrati pa boste deležni nasvetov njihove strokovne ekipe. Nakup parketa Alpod je pametna izbira, saj predstavlja najboljšo investicijo v vaš dom.

Največja izbira parketov v Sloveniji

Parket Alpod ni zgolj eden v vrsti ponudnikov talnih oblog, temveč ponuja najobsežnejšo izbiro in hkrati zagotavlja optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Parket v Sloveniji pa tudi drugod po Evropi še vedno velja za izredno priljubljeno izbiro, ki je skoraj že sinonim za dolgotrajno kakovost. Zaradi široke ponudbe je izbira parketa v Sloveniji lahko pravi izziv. A v salonu parketa v Ljubljani bo ekipa svetovalcev prisluhnila vašim željam in na podlagi dolgoletnih izkušenj s parketarstvom poskrbela, da bo vaša izbira popolna. Parketi Alpod so izdelani iz naravnega lesa in okolju prijaznih lepil, pri podjetju pa vam nudijo tudi strokovno in hitro vgradnjo.

Alpod parket

Vrste talnih oblog pri ponudniku parketa v Ljubljani

V prodajnem programu podjetja Alpod je parket na voljo v tisočerih kombinacijah. Izbirate lahko med kmečkimi deskami, dvoslojnim in troslojnim parketom ter masivnim parketom različnih dimenzij in raznovrstnih lesov. Mnogoterost obdelav, barvnih odtenkov in struktur potrjuje dejstvo, da Alpod velja za najobširnejšega ponudnika vrhunskega parketa v Sloveniji. Celotno galerijo si lahko ogledate na naši spletni strani, obiščete pa lahko tudi centre talnih oblog v Cerknici, Ljubljani in Murski Soboti. V primeru, da razstavnega salona parketa v Ljubljani ne morete obiskati, pa spletna stran ponuja tudi referenc, elektronske naslove in telefonske številke podjetja. Alpod parket je leeden izmed vrste talnih oblog tega slovenskega ponudnika, saj lahko izbirate tudi med oblogami iz laminata, vinila, linoleja, gume in še več.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje