Kakovostni digitalni tisk v tiskarni Kara v Tržiču


Iščete visokokakovostne tiskarske storitve za ugodno ceno? V tiskarni Kara ponujajo široko paleto vseh vrst tiskarskih storitev, vključno z digitalnim tiskom, grafičnim oblikovanjem in pripravo na tisk, s poslovnimi darilnimi programi in mnogo več. Digitalni tisk bistveno skrajša čas tiskanja, saj predpriprava nanj sploh ni potrebna, hkrati pa je kakovost izdelka bistveno večja. Omogoča tudi tisk na velike površine in vse vrste materialov, podaljša pa se tudi obstojnost in intenzivnost barv. Tisk je natančnejši od tradicionalnega in je trenutno najugodnejša ter najhitrejša izbira na trgu. Kaj vse pa obsega ponudba?


Tiskarna Kara za vas ne zgolj natisne, temveč tudi oblikuje izdelke za vse priložnosti, med drugim:
- plakate
- letake,
- zloženke,
- kataloge,
- brošure
- revije in časopise,
- zbornike,
- vizitke,
- knjige,
- diplome,
- mape,
- vabila,
- čestitke,
- vstopnice,
- koledarje...

TISKARSKE STORITVE - KARA, TRŽIČ

Profesionalna in ugodna tiskarna Kara


Profesionalno oblikovanje s strani tiskarne Kara vam olajša organizacijo dogodkov in prihrani čas. Nudijo tudi kakovostno knjigovezništvo, sitotisk in ofsetni tisk. Tako se lahko prav ob vsaki priložnosti obrnete na tiskarske storitve Kara - ob izdelavi rojstnodnevnih vabil do oblikovanja koledarjev in vstopnic.
Ugoden cenik tiskarne Kara je primeren za vsak žep, tudi za dijake in študente, kakovost izdelkov pa ostane vrhunska. Tiskarna uporablja vodilni tiskarski stroj Xeikon, ki omogoča personalizacijo, tisk na premazne in nepremazne papirje, tisk na sintetične materiale, izjemno prilagodljivost dimenzij in natančen obojestranski tisk. V svetu digitalnega tiska je tiskarski stroj Xeikon zaupanja vreden produkt, nad katerim se navdušujejo vrhunske domače in tuje tiskarne. Digitalni tisk z najnovejšim tiskarskim strojem tiskarne Kara odgovarja tudi na potrebe najzahtevnejših strank.
Do celotne ponudbe in cenika tiskarne Kara lahko dostopate preko spletnega naslova http://www.kara.si/. Podjetje se nahaja na Cesti Ste Marie Aux Mines 5 v Tržiču, tiskarno pa lahko kontaktirate preko telefonske številke + 386 4 2815 210 ali elektronskega naslova tiskarna@kara.si. Podjetje poleg najrazličnejših tiskarskih storitev ponuja tudi veleprodajo gumeno tehničnih izdelkov.

tiskarna karodigitalno tiskanje

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje