Rastlinjaki za vrt in tople grede RAR NOVI

 
Si želite nadgraditi vaš hobi vrtnarjenja in gojiti kvalitetno zelenjavo, ki jo boste uporabljali tudi izven sezone? Našli ste pravo pot, v naših rastlinjakih in steklenjakih boste uživali v vrtnarjenju in našli stik z naravo s postavitvijo zimskega vrta. Uporabljeni profesionalni materiali, odlično zračenje tople grede in izdelava rastlinjaka po lastnih načrtih naše podjetje razlikujejo od ostalih, prav tako kot tudi lastna proizvodnja in montaža rastlinjakov ali tople grede za vrt.

 

Profesionalni rastlinjaki za vrt

Če se ukvarjate profesionalno s pridelavo zelenjave, potem bodo profesionalni rastlinjaki kot nalašč za vas. Tako profesionalni rastlinjaki za vrt kot tudi vrtni rastlinjaki bodo najbolj služili svojemu namenu, ko jih boste opremili z namakalnim sistemom iz naše ponudbe. Namakalni sistemi so za razne tipe pridelave zelenjave različni, tako ločimo namakalni sistem za travo, vrtni namakalni sistem in kapljični namakalni sistem tople grede ali rastlinjaka. Vse to vam bo olajšalo delo in prihranilo čas ter prineslo izjemen in kakovosten pridelek.

Steklenjaki za vrt omogočajo vzgajanje kaktusov, tropskih rastlin in agrumov saj so narejeni iz prozornega dvoslojnega polikarbonata na strešnem delu, na bokih pa so obdani s steklom ali polikarbonati, ki so znani odličen toplotni izolator in zelo dobra zaščita proti toči. Sami si boste lahko izbrali barvo in sistem steklenjaka , kakor tudi vrsto izolacije in namestitev polic v njih. Steklenjak, kupljen pri nas, boste lahko sestavili sami ali pa vam ga sestavimo mi.

Zimski vrt, izdelan po vašem naročilu, bo vam in vaši družini zagotovil mnogo izjemnih trenutkov v opazovanju narave tudi takrat, ko vremenski pogoji ne bodo najboljši. Zimski vrtovi so idealni za druženje in preživljanje prostega časa in vzgojo rastlin. Zimski vrt lahko dogrevamo iz sosednjih prostorov ali pa v samem vrtu uredimo ogrevanje.

 

Rastlinjaki za vrt RAR NOVI - steklenjaki, zimski vrtovi in tople grede - podrobneje:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 15
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 741 763
(01) 511 31 00
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
steklenjaki, zimski vrtovi, rastlinjaki, vrtni rastlinjaki, izdelava rastlinjakov, profesionalni rastlinjaki,  namakalni sistemi, kapljični namakalni sistemi, namakanje, namakalni sistem za rastlinjak, namakalni sistem za travo, vrtni namakalni sistem, sistem za namakanje
ZEMLJEVID