Pošlji povpraševanje

Avtomatska drsna vrata, krilna in požarna vrata - montaža vrat z AVelis d.o.o.

AVelis d.o.o.


Se s polnimi rokami pogosto zaletavate v zaprta klasična krilna vrata, da bi jih odprli? Imate stalno odprta požarna vrata? Menite, da je čas za avtomatska vrata? V podjetju AVelis d.o.o. izdelujemo in prodajamo avtomatska drsna vrata: krilna vrata za vaš vhod in prehod, drsna dvoriščna vrata, požarna, drsna garažna vrata in še mnogo več. V našo bogato ponudbo je vključena tudi strokovna montaža vrat ter vzdrževanje. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri avtomatskih vrat za vaše poslovne prostore ali dom.

Krilna vrata, avtomatska drsna vrata in montaža vrat

Smo razmeroma mlado podjetje, a z bogatimi izkušnjami na področju izdelave avtomatskih vrat. V podjetju AVelis d.o.o. vam nudimo svetovanje z obiskom na terenu, izdelavo, kakovostno montažo vrat, servis in vzdrževanje avtomatskih vrat. Kakovostna montaža vrat je rezultat strokovnega predhodnega ogleda terena naših svetovalcev in mojstrov za montažo.

V ponudbi imamo avtomatska vrata v različnih dimenzijah in izvedbah:

  • raznovrstna krilna vrata
  • polkrožna vrata
  • kotna avtomatska vrata
  • zložljiva vrata
  • harmonika vrata, zgibna vrata
  • steklena vrata ali lesena vratna krila

Avtomatska drsna vrata nudimo z različnimi izvedbami odpiranj: tipka, senzor ali skrita tipka. Povprašajte nas za vse dodatne podrobnosti in z veseljem vam bomo svetovali.

Požarna vrata ter vhodna in dvoriščna drsna vrata

Avtomatska so primerna za vhodna, evakuacijska (t.i. panik in požarna vrata) ali dvoriščna vrata. Na vhodu izražajo dobrodošlico vašim gostom. Požarna avtomatska vrata se v primeru požara zaprejo in za določen čas onemogočijo požaru, da bi se razširil v prostor za požarnimi vrati. Dvoriščna avtomatska vrata so široko razširjena. Nudimo pogone za avtomatska krilna vrata in avtomatska drsna vrata za različne teže dvoriščnih vrat. Tako pogoni za krilna vrata kot tisti za dvoriščna so produkti priznanih proizvajalcev Genius in Key.

Avtomatska vrata za poslovne prostore in krilna vrata za dom

Avtomatska vrata imajo, ne glede na njihovo izvedbo, namen omogočiti lažji prehod vam in vašim gostom. Danes počasi prodirajo tudi v zasebne domove, npr. za prosto ročni prehod iz kuhinje v jedilnico ali namesto tistih nerodnih vrat v predprostoru, ki jih stalno odpiramo in zapiramo. Dobro uveljavljena pa so tudi dvoriščna in garažna avtomatska vrata. Vseeno pa avtomatska drsna vrata ostajajo priljubljena predvsem v poslovnih prostorih. Krilna avtomatska vrata predstavljajo vhod v skoraj vsako trgovino, banko, hotel in poslovni center.

Pokličite nas, pošljite povpraševanje ali pa nas obiščite v podjetju AVelis za svetovanje, izdelavo in montažo vaših naslednjih avtomatskih drsnih vrat!

AVelis d.o.o. | Krilna vrata, avtomatska požarna vrata, montaža vrat - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje