Pošlji povpraševanje

Izterjava terjatev - dovolite, da poskrbimo za vaš denar


Izterjava terjatev je postopek, katerega kaže prepustiti profesionalcem, saj ti izterjavo terjatev skoraj vedno opravijo hitreje in učinkoviteje, kot je to zmožen storiti upnik sam. Tisti, ki smo za takšne postopke ustrezno usposobljeni, natančno vemo, kako moramo v takšnih okoliščinah postopati. Pri izterjavi terjatev se mora dolžnik že na začetku zavedati, da izterjevalec ne bo popustil in bo za dosego cilja uporabil vse zakonite postopke in prijeme, ki so mu na voljo. Zato je prodaja terjatev nam gotovo pametna odločitev. Naše podjetje se ukvarja tudi z odkupi podjetij in odkupi terjatev, kot so denimo odkup zapadlih terjatev, odkup nezapadlih terjatev ali odkup terjatev fizičnih oseb.

Odkup in izterjava terjatev


Izterjavo terjatev je koristno začeti takoj po zapadlosti

Prav nobenega smisla nima čakati z izterjavo terjatev dolge mesece ali leta, saj dolžnik, ki ne plača v kratkem času, najverjetneje terjatve sploh nima namena poravnati. V tem primeru kaže izterjavo terjatev prepustiti profesionalcem, ki bodo vašega dolžnika izterjali: tako boste do vašega denarja prišli hitreje in zagotovo bolj zanesljivo. Naše podjetje vas vabi, da se odločite za prodajo terjatev. Nudimo vam ugoden odkup nezapadlih terjatev, odkup terjatev fizičnih oseb in tudi odkup podjetja.


Odkup nezapadlih terjatev za prost zagonski kapital

Odkup nezapadlih terjatev vam omogoči, da takoj po izdaji fakture (če imate ustrezna dokazila o opravljeni transakciji) pridete do denarja. S tem se boste izognili, da bi imeli težave s pomanjkanjem zagonskega kapitala v obdobju, ko čakate na zapadlost oziroma plačilo fakture. Prav tako ne boste potrebovali premostitvenih kreditov. Odkup nezapadlih terjatev je tako najcenejša in najenostavnejša rešitev za nemoten finančni tok.


Prodaja terjatev je lahko izhod v sili ali način poslovanja

Nekatera podjetja se odločajo za prodajo terjatev tedaj, ko je zaradi visokega zneska fakture, ki še ni zapadla, preveč moten njihov finančni tok. Gre torej za enkraten ukrep, ki reši težavo. Na drugi strani pa je prodaja terjatev lahko ustaljeni način poslovanja, saj si podjetje takšno poslovno taktiko izbere, ker je cenejša kot nenehno najemanje premostitvenih kreditov.

Krakom | Izterjava terjatev, da se boste finančno razbremenili

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje