Pošlji povpraševanje

ALPOS pohištvo d.o.o. | Vrtne garniture

Pohištvo | Alpos d.o.o.

Vrtne (sedežne) garniture: vrtne garniture iz ratana, umetnega ratana in vrtne garniture iz lesa


Izbira vrtne garniture naj bo premišljena. Za dobro počutje strokovnjaki priporočajo naravne materiale. Pri odločitvi za vrtne sedežne garniture izbirajte vrtne garniture iz lesa, vrtne garniture iz ratana in vrtne garniture iz umetnega ratana. Na vrtu ali balkonu poiščite le še kotiček, kjer si boste nabirali nove energije, zleknjeni na udobju svoje vrtne sedežne garniture. Lesene vrtne garniture in vrtne garniture iz ratana niso zahtevne za vzdrževanje. Z blazinami, ki jih boste uporabili za lesene vrtne sedežne garniture ali garniture iz (umetenga) ratana, lahko ustvarite edinstven kotiček po svojem okusu. Izkoristite svoje zunanje površine za druženje ali mirno preživljanje prostega časa. Vrtne sedežne garniture bodo tako vedno pripravljene za pogostitev obiskovalcev ali za udoben počitek.

Vrtne garniture ratan ali vrtne garniture iz umetnega ratana za tropski občutek ležernosti


Vaše nove vrtne garniture ratan bodo z udobinimi blazinami poskrbele za dobro počutje. Vrtne garniture iz umetnega ratana ali naravnega ratana bodo pričarale vzdušje toplih obmorskih krajev. Oglejte si pohištvo iz ratana Alpos, kjer boste med široko ponudbo izbirali vrtne sedežne garniture iz umetnega ratana, vrtne garniture iz ratana ali vrtne garniture iz lesa. Vrtno pohištvo iz ratana je že vrsto let modni hit. Vrtne garniture iz umetnega ratana so enostavne za vzdrževanje in bolj trpežne. Kvalitetne vrtne garniture iz umetnega ratana so odporne na dež in sonce, zato jih boste lahko uporabljali dolga leta. Prav zato so vrtne garniture ratan priljubljene v lokalih in drugih gostinskih vrtovih. Za čiščenje vrtne garniture iz umetnega ratana uporabljajte le navadno vodo, da bodo stoli in mize vrtne garniture čisti in pripravljeni za goste. Vrtne garniture ratan vabijo goste, da si vzamejo čas in posedijo na vašem vrtu z osvežilno pijačo pred sabo. Občutek počitniških dni se bo podaljšal, ko izberete vrtne garniture iz ratana ali vrtne garniture iz lesa.

Pri izbiri vrtne garniture bodo klasične lesene vrtne garniture izraz estetskega čuta


Vrtne garniture iz lesa so idealne za ohranjanje skladnosti z naravnim okoljem na vrtu. Lesene vrtne garniture so estetske in priljubljene zaradi naravnega materiala. Vrtne sedežne garniture iz lesa dopolnijo estetskost vašega vrta. Če vrtne garniture iz umetnega ratana skoraj ne potrebujejo vzdrževanja, je za lesene vrtne (sedežne) garniture potrebno vložiti nekaj truda. Lesene vrtne garniture tako kot vrtne garniture iz naravnega ratana potrebujejo dotik zaščitne barve. Les vam bo za trud hvaležen in vrtne garniture iz lesa bodo ohranile lep videz.

Vrtne sedežne garniture za postavitev potrebujejo tudi primeren kotiček


Pri postavitvi vrtne garniture premislite kakšna velikost in oblika mize in stolov je najprimernejša za vaš vrt ali balkon. Pohištvo iz ratana alpos ponuja veliko možnosti izbire. Glede na okolico in vaše potrebe izberite lesene vrtne garniture, vrtne garniture ratan ali pa vrtne garniture iz umetnega ratana. Vrtne garniture iz ratana in vrtne garniture iz umetnega ratana pričarajo občutek sproščenosti, medtem ko vrtne garniture iz lesa ustvarijo občutek domačnosti. Naj bo vrtno pohištvo iz ratana v okras vašemu vrtu.

ALPOS pohištvo d.o.o. | Vrtne garniture ratan vrtne garniture iz ratana vrtne garniture iz umetnega ratana vrtne garniture lesene vrtne garniture vrtne sedežne garniture vrtne garniture iz lesa, povezava do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje