Pošlji povpraševanje

Surf šola - šola deskanja na vodi | Z Ujusanso na nepozabno surfanje na valovih

Ujusansa surfanje

Surf šola Ujusansa vas vabi, da se ji pridružite na nepozabnem doživetju v Španiji ali na Portugalskem. Surfanje na valovih vas bo zagotovo prevzelo, poleg učenja surfanja pa lahko računate tudi na obilo zabave, druženja in spoznavanja novih ljudi. Šola deskanja na vodi je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki vam je surfanje na valovih vse prej kot tuje.

Ujusansa surf klub


Šola surfanja - nepozabno surfanje na valovih v Španiji

Z nami se lahko odpravite na 14-dnevno surfanje na valovito obalo Cote de Basque v Španiji, kjer so razmere idealne za učenje osnov surfanja, na svoj račun pa boste prišli tudi dobri poznavalci tega vodnega športa. Cene so izredne ugodne, saj se skupaj s prevozom in nastanitvijo gibljejo že od 399€ dalje. Terminov je običajno od konca junija do konca septembra devet, surf šola pa se deli na tri tečaje, in sicer na začetni, nadaljevalni ter napredni surf tečaj. Ob obali Atlantskega oceana boste bivali v šotorih, ki vas bodo že čakali v kampu. S seboj torej potrebujete le spalno vrečo, armafleks, kuhalnik in nekaj loncev, za celotno surf opremo pa poskrbimo mi.


Surf šola - surfanje na valovih Atlantika na Portugalskem

Šola deskanja na vodi pa poteka tudi ob Atlantiku na Portugalskem. Majhna vasica Areia Branca je odlična destinacija tako za začetnike kot za tiste, ki že brez težav ujamete val. Surf počitnice na Portugalskem boste preživeli v luksuzni hiši, ki poleg dveh učiteljev sprejme še 12 tečajnikov. Tukaj šola surfanja poteka skozi celotno leto, zato se lahko brez težav prijavite kadarkoli. Naj omenimo še to, da surf šola Ujusansa v svoje vrste sprejme vsakogar - ne glede na spol, starost in telesno konstitucijo. Vendar pa boste v primeru, da še niste dopolnili 18 let, potrebovali spremstvo polnoletne osebe.


Vse dodatne informacije o šoli surfanja so vam na voljo na naši spletni strani!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje