Bortega | Notranja senčila in notranje žaluzije


Notranja senčila in notranje žaluzije za okna


Iščete notranja senčila za vaš dom ali poslovne prostore pa vam klasične zavese ne ugajajo ali se ne podajo k vašemu prostoru? Notranje žaluzije so kot nalašč za vas! So idealna in najboljša alternativa klasičnim zavesam, s to razliko da potrebujejo minimalno vzdrževanje. Notranje žaluzije ni potrebno prati, prah z njih le obrišemo z vlažno krpo.

Notranja senčila so navadno antistatično obdelana, zato se ne prašijo in so bolj higienska od običajnih zaves, ki so tudi eden od glavnih virov pršic. Žaluzije - notranje in zunanje so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, obenem pa estetsko dopolnijo vaše prostore.

Notranje žaluzije so sestavljene iz lamel širine 16 mm, 25 mm ali 50 mm. Široka paleta več kot 70 različnih barvnih odtenkov bo prava popestritev za vaša okna in zagotovo boste našli barvo tudi za vaš prostor. Žaluzije notranje lahko namestimo na vsako okno, ne glede na starost ali proizvajalca okna, na voljo pa so tudi posebne izvedbe za posebne oblike (trikotna okna, okrogla okna, strešna okna,...). Notranje žaluzije lahko tako namestimo tudi na trikotna okna in zaokrožena okna. Montiramo jih lahko pred samo okno kot nadomestek klasičnih zaves, med vezana stekla ali na okensko krilo. Montaža je enostavna, regulacija pa je ročna. Z obračanjem palice in z vrvico pa nastavimo poljubno količino svetlobe v prostoru. Čeprav samo upravljanje ni naporno, si lahko za še večje udobje omislite tudi pogon na elektromotor ter svoje žaluzije (notranje ali zunanje) upravljate preko stikala ali preko daljinskega upravljavca.

Žaluzije notranje - popolna zatemnitev prostorov

Tradicionalno je bila največja težava žaluzij prav slabo temnenje. Zaustavile so nepovabljene poglede, ne pa tudi svetlobe. Podnevi je tako prostor še vedno svetel, ponoči pa sij uličnih luči prav tako najde pot v prostor. Včasih je bila edina rešitev za zatemnitev roleta, danes pa obstaja novost. Če potrebujete notranja senčila za skoraj popolno temo vam je na voljo najnovejša oblika - zatemnilna žaluzija (notranja). Ta sistem omogoča boljše prekrivanje lamel zaradi odprtin za vrvice, ki so pomaknjene na rob lamel. S tem dosežemo minimalno prepuščanje svetlobe v prostor.

Notranje žaluzije odlikujejo:

  • enostavna montaža
  • najboljša alternativa zavesam
  • pester izbor odtenkov
  • minimalno vzdrževanje
  • estetski videz


Ob tem velja omeniti, da za razliko od žaluzije (notranje, seveda) zaradi pozicije montaže ne dosegajo termične izolacije, saj se šipa na zunanji strani še vedno greje in hladi.

Bortega, notranja in zunanja senčila za trikotna okna in okrogla okna, povezave do naše spletne strani

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje