Rigo d.o.o. | prodaja šivalnih strojev; vezilni stroji, likalne mize

Rigo d.o.o. | Prodaja šivalnih strojev, vezilnih strojev, laserskih gravirnih strojev, likalnih miz in drugih tekstilnih strojev

Rigo d.o.o. smo zasebno podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja s prodajo šivalnih strojev (gospodinjski in industrijski šivalni stroji). V naši ponudbi so tudi vezilni stroji, laserski gravirni stroji, gospodinjska likalna tehnika (likalne mize), likalni valji za pralnice, hotele in ostala pripadajoča oprema ter rezervni deli.

Rigo šivalni stroji


Prodajamo nove in rabljene modele šivalnih strojev ter vezilnih strojev. Nudimo tudi servis in generalno obnovo industrijskih šivalnih strojev. V podjetju Rigo d.o.o., Komen smo se zavezali h kakovosti, tehnični odličnosti in zadovoljnim kupcem. In smo edino podjetje v tekstilni industriji, ki je v skupini najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji.


Rigo d.o.o. | Prodaja šivalnih strojev: gospodinjski šivalni in vezilni stroji ter industrijski šivalni stroji

Prodaja šivalnih strojev je že nad 20 let glavna dejavnost našega podjetja. V Rigo d.o.o. nudimo kakovostne šivalne stroje za gospodinjstva ter za podjetja v tekstilni industriji. Smo generalni uvoznik in distributer gospodinjskih šivalnih in vezilnih strojev Brother ter industrijskih šivalnih strojev Juki za področje Slovenije. Del našega programa je tudi obnova ter prodaja rabljenih industrijskih šivalnih strojev . Gospodinjski šivalni in vezilni stroji Brother so primerni za vse - začetnike in mojstre. Šivalni in vezilni stroji Brother so namenjeni hitremu in natančnemu delu. Zato imajo množico v program vgrajenih predlog, vzorcev in šivov.


Prodajamo tudi znamko industrijskih šivalnih strojev RIGO, ki smo jo v podjetju Rigo d.o.o. razvili skupaj z japonskim partnerjem.

Rigo d.o.o. |Profesionalni vezilni stroji in laserski gravirni stroji

Bi želeli svoje izdelke sami okrasiti z vezenjem ali gravuro? Za vas so v naši ponudbi na voljo profesionalni vezilni stroji, laserski gravirni stroji in ostala oprema za vezenje ter graviranje. Na prodaj so tudi rabljeni vezilni stroji.


Odvisno od modela so laserski gravirni stroji iz naše ponudbe primerni za graviranje jeans materiala, usnja, lesa, akrila, plastike, papirja in drugih materialov. V Rigo d.o.o. nudimo laserske gravirne stroje s hladilnim sistemom na zrak in na vodo.


Rigo d.o.o., Komen |Likalne mize in likalni valji

V podjetju Rigo d.o.o. prodajamo tudi likalno tehniko za profesionalno in polprofesionalno rabo: likalni valji, likalne mize, parni kotli, preše za likanje.


Pri nas dobite tudi profesionalne, polprofesionalne in gospodinjske likalne mize. Vse likalne mize imajo vakuumsko mizo z možnostjo regulacije temperature površine in z vso dodatno opremo za enostavnejše in učinkovitejše likanje. V naši ponudbi najdete razne likalne mize z različnimi dodatnimi funkcijami in opremo (lastni parni kotli, likalniki,...).


Likalni valji se primarno razlikujejo glede na dolžino in premer valja ter kapaciteto. Odvisno od modela je možnost nastavitve temperatur in hitrosti valja ter druge opcije. Imamo tudi likalni valj s funkcijo odvzema par, ki dodatno pomaga pri likanju, ali pa dodatno prevleko na valju, ki omogoča, da likalni valj deluje kot sušilec.


Rigo d.o.o. | Industrijski šivalni stroji, vezilni stroji, laserski gravirni stroji, likalne mize - povezave do naše spletne strani:

- Rigo d.o.o. Komen
- Prodaja šivalnih strojev
- Vezilni stroji
- Laserski gravirni stroji
- Likalne mize
- Likalni valj
- Industrijski šivalni stroji

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje