Cveličarna Iris Katarina Varga s.p.Naša cvetličarna vam nudi lončnice, rezano cvetje, aranžirane sveče, okrasni lonček. Z veseljem vam izdelamo žalni venec, venec, adventni venček, aranžmaji iz suhega cvetja, ikebane, klasičen šopek, bidermajer šopek, poročni šopek, naprsni šopek. Aranžiranje in dekoracija je prav tako dejavnost, pri katerem vam lahko prihranimo ogromno časa in pričaramo praznično vzdušje. Ogromno izkušenj imamo z dekoracijo različnih svečanih bodisi tragičnih priložnosti. Opravljamo tudi poročne dekoracije in cvetje vse za poroko - poročno cvetje, poročni šopek, naprsni šopki, okrasitev cerkve, svečana okrasitev miz, dekoracija avtomobila.

V lastnem rastlinjaku se spomladi nahajajo podtaknjenci viseče in pokončne pelragonije - bršljanke, katera vedno bujno rastejo in tako krasijo balkone in okenske police.
Ukvarjamo se tudi z gojenjem krizantem. Pri nas lahko najdete krizanteme pajke, marjetke, 'bunke', katerim posvečamo ogromno pozornosti. Sveže rezane krizanteme še kako lahko okrasijo grobove.

Ukvarjamo se tudi z gojenjem mačehe, katere lahko najdete v različnih barvah. Lahko vam tudi pomagamo z urejanjem grobov. Na voljo imate tudi druge nagrobne rože.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje