LogHOUSE: Moderne in energetsko varčne lesene hiše, brunarice in leseni bungalovi

Enostavna brunaricaLesene hiše, lesene brunarice, bungalovi in vrtne hiške po meri podjetja LogHOUSE. V podjetju LogHOUSE nadaljujemo tradicijo podjetja Smreka d.o.o., katerega vodilni proizvod so bile lesene masivne hiše - brunarice. Lesene hiše LogHOUSE iz najkakovostnejšega smrekovega lesa so najboljše okolje za zdravo in prijetno bivanje. Tako lesene brunarice kot leseni bungalovi so v celoti ali v večjem delu površin pokriti z lesom. Vonj lesa daje poseben občutek domačnosti in topline, številne pozitivne lastnosti lesa kot konstrukcijskega materiala pa skrbijo za to, da so lesene hiše LogHOUSE energetsko varčne in moderne.

Energetsko varčne lesene hiše po zaslugi dobrih lastnosti lesa

Lesene hišeGradnja z lesom ima številne pozitivne učinke, zato so lesene brunarice LogHOUSE moderne in energetsko varčne. Les je naraven in ekološki gradbeni material ter velja za trdnega, zanesljivega in ekonomičnega. Je odličen toplotni in zvočni izolator, kar pripomore k bistveno manjši porabi energije pri ogrevanju. Ker pa les tudi diha, obenem vpija in oddaja vlago. A samo poznavanje lastnosti lesa še ne zadostuje, da bi bila gradnja lesenih hiš pravilna. Dobro je namreč tudi vedeti, kako se les obnaša v vgrajenem stanju, kaj lahko od njega pričakujemo in česa ne. Predvsem pa je les treba obdelati tako, da pridejo do veljave njegove dobre lastnosti, slabosti pa se minimalizirajo.

Sama gradnja lesenih hiš ne obremenjuje narave, saj se pri tem uporabljajo naravni, ekološko neoporečni materiali. Čas gradnje in poraba energije pri enostavni brunarici sta manjša, kot bi bila pri klasični gradnji.


Lesena hiša lahko preživi več generacij - ob rednem vzdrževanju je minimalna življenjska doba takšne hiše 100 let.

Moderni leseni bungalovi za preživljanje prostega časa

V prodajnem programu podjetja LogHOUSE so na voljo tudi leseni bungalovi, ki so pravzaprav izpopolnjene vrtne hišice večjih tlorisnih dimenzij, namenjene preživljanju prostega časa, ljubiteljem vrtov, sadovnjakov in vinogradov. Na voljo so vam leseni bungalovi tipa DEF in A.


Odločite se za moderne in energetsko varčne lesene hiše oz. brunarice in nam zaupajte svoje načrte. Uresničili jih bomo

Loghouse na Celjskem sejmu

Obiščite nas na Celjskem sejmu.