Optika Babnik na Slovenski cesti v Ljubljani nudi pregled vida in različne vrste očal


Optika Babnik je optika na Slovenski cesti v Ljubljani, ki stremi k zagotavljanju strokovne individualne specializirane oskrbe strank. Visoki standadi kakovosti se odražajo pri naprednem znanju, izvajanju meritev fizikalnih lastnosti očesa ter izdelovanju optičnih pripomočkov vse od njihovih začetkov v letu 1958. 

Pregled vida in brezplačna očala na recept najhitreje odpravijo težave z vidom. Dober vid in zdravje očes sta za mnoge precej samoumevna - vse dokler se ne pojavijo prve težave. Elektronske lupe so odličen optični pripomoček pri težavah z vidom, a to ne pomeni, da ni potreben obisk pri oftalmologu. Pregled vida pri specialistu poteka s pomočjo avtomatskih meritev fizikalnih lastnosti očesa ter subjektivnih meritev dioptrije očesa. Redni pregledi vida so pomembni za pravočasno odkrivanje bolezni, poškodb in nepravilnosti ter za dobro zdravje oči. 

Optika Babnik ima sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Prednost tega je, da lahko vsi posamezniki z receptom okulista o potrebi optičnega pripomočka uveljavljajo predpisano povračilo stroškov. Brezplačna očala na recept prejmete po pregledu dioptrije. S ponovnim pregledom se odpravijo nepravilnosti in napake pred izdelavo očal. Zaradi velikega števila dnevnih meritev se namreč pogostokrat zgodi, da se dioptrija pri ponovnem pregledu vida v optiki ne ujema z dioptrijo na receptu. Optika Babnik na Slovenski cesti v Ljubljani ima poleg brezplačnih očal na recept na voljo še veliko drugih optičnih pripomočkov za izboljšanje ter zaščito vida. V njihovi ponudbi boste našli še elektronske lupe, dioptrijska sončna očala, računalniška očala in kontaktne leče.


Pregled vida

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje