Ponovna povezava - The Reconnection | Preizkusite zdravljenje s Ponovno povezavo

Ponovna povezava oziroma The Reconnection je revolucionarno odkritje na področju zdravljenja raznoraznih težav in bolezni. Zdravljenje s Ponovno povezavo je odkril dr. Eric Pearl, ki je novo metodo zdravljenja z energijo hitro razširil po celem svetu. Odziv je bil fenomenalen, saj so izkušnje s Ponovno povezavo izredno pozitivne in v številnih primerih celo neverjetne. Zdravljenje s ponovno povezavo je ozdravilo tudi bolezni, kot so rak, multipla skleroza, epilepsija, sindrom kronične utrujenosti, bolezni povezane z aidsom in mnoge druge težko ozdravljive bolezni.


Zdravljenje s Ponovno povezavo poteka skozi aksiatonalne linije

Celotno vesolje je prepredeno z nevidno mrežo, ki povezuje posameznike na Zemlji med seboj in z vesoljem. Gre za tako imenovane aksiatonalne linije, ki so del brezčasnega omrežja naravne inteligence in predstavljajo sistem vzporedno dimenzionalnega obtoka. Ponovna povezava naše meridiane oziroma akupunkturne linije ponovno poveže z aksiatonalnimi linijami, s katerimi smo skozi razvoj vesolja izgubili stik. The Reconnection ali Ponovna povezava omogoča dostop do edinstvene ravni frekvenc in vibracij za zdravljenje in obnovo človeškega telesa. Fenomenalni rezultati so pritegnili tudi zanimanje mnogih znanstvenikov, ki so v laboratorijih odkrili resnično prisotnost prej nepoznanih frekvenc zdravljenja.


Ponovna povezava - izkušnje s Ponovno povezavo

Reconnective Healing oziroma zdravljenje s Ponovno povezavo deluje na človeka kot celoto, pri zdravljenju pa odstranjuje vzroke, ki so pripeljali do obolenja. Zdravilne frekvence poskrbijo za popolno ravnovesje človeka - tako na telesnem in čustvenem kot tudi na mentalnem in duhovnem nivoju. Izkušnje s Ponovno povezavo so med klienti izredno pozitivne, le redki po terapiji ne zaznajo sprememb. Dejstvo je, da so imeli neverjetne izkušnje s Ponovno povezavo tudi številni posamezniki, ki v omenjeno zdravljenje z bioenergijo niso verjeli. Preizkusite The Reconnection oziroma Ponovno povezavo tudi vi in odstranite blokade, ki preprečujejo informacijam Univerzuma o izvorno popolnem zdravju, da bi stekle v vaše fizično in duhovno telo.

Za dodatne informacije ste vabljeni k ogledu naše spletne strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v enem izmed naših prostorov za izvajanje terapij!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje