Strojne inštalacije naj bodo izvedene pametno in solidno

Strojne inštalacije so eno od področij dela na novogradnjah ali pri sanacijah, kjer si res vsakdo želi dobrega mojstra. Če strojne inštalacije niso optimalno izvedene, prihaja do nepotrebnih stroškov in težav pri delovanju sistema. Strojne inštalacije pri podjetju Hilman izvajamo tako, da so naše stranke zadovoljne. Pri tem ne gre samo za to, da je izvedba prvovrstna, saj je to samo po sebi umevno. Trudimo se, da je stranka zadovoljna tudi s ceno in da bo sama postavitev inštalacij takšna, da bo stranki na dolgi rok omogočila čim večji prihranek. Nudimo vam tudi vodovodne inštalacije, elektroinštalacije in inteligentne inštalacije. Poskrbimo za inštalacije v povezavi s tehničnimi plini ali za ogrevanje sanitarne vode z elektriko. Naša posebna ponudba so toplotne črpalke za ogrevanje - še posebej vam priporočamo toplotne črpalke Coolwex.

Strojne inštalacije v hiši

Strojne inštalacije so široko področje delovanja

Strojne inštalacije zajemajo področje toplotnih črpalk za ogrevanje ali sanitarno vodo, solarnih sistemov ali solarnih kolektorjev, talnega in stenskega ogrevanja, radiatorskih sistemov, kotlovnic, klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov. Strojne inštalacije so močno povezane z vodovodnimi inštalacijami, elektroinštalacijami (če vas denimo zanima ogrevanje sanitarne vode z elektriko) in včasih celo s tehničnimi plini.

Vodovodne inštalacije v skladu z željami naših naročnikov

Pri izvedbi in plačilu vodovodnih inštalacij upoštevamo želje naših naročnikov. Vodovodne inštalacije izvajamo že vrsto let: delo opravimo kvalitetno in s kakovostnimi materiali. Delamo v skladu z željami naše stranke. Priporočamo uporabo sodobnih cevi iz plastičnih materialov. Pri izvedbah se vedno držimo nekaterih zlatih pravil vodoinštalacijskega dela. Ob zamenjavi odsluženih elementov jih brezplačno odpeljemo. Če vas zanima več, nas prosimo pokličite.

Pri podjetju Hilman poskrbimo tudi za tehnične pline

Izvajamo zunanje razvode tehničnih plinov. Opravljamo tudi industrijske razvode tehničnih plinov, kot so komprimirani zrak, demi vode, dušik, vakuum in tako dalje. V našem podjetju se trudimo, da zadovoljimo najzahtevnejše potrebe naših naročnikov.

Hilman | Strojne inštalacije v izvedbi resničnih mojstrov - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje