Transport in logistika

Transport logistika

Temeljni dejavnosti podjetja Asatranst sta transport blaga in logistika. Ker se ukvarjamo predvsem s prevozi manjših tovorov po Sloveniji in Evropi, so v našem voznem parku kombiji in ne tovornjaki. Smo transportno in logistično podjetje, ki svojim strankam ponuja celovite usluge, katerih temelj sta transport in logistika (organizacija transporta). Na voljo imamo tudi dovolj pokritega skladiščnega prostora, da lahko blago za transport kratkotrajno skladiščimo v varnih pogojih.


Logistično podjetje Asatrans - transport blaga

Tako transport kot logistika sta se zaradi sodobnih trendov in tehnologije v zadnjih desetletjih kar opazno spremenila. V sodobnem svetu tako rekoč ni več kotička, kamor transportno-logistično podjetje ne bi dostavljalo blaga, zaradi boljših povezav po kopnem in po zraku pa je transport blaga hitrejši in logistika mora vse to upoštevati. Moderna tehnologija je povzročila pravo revolucijo tudi v cestnem transportu, najbolj očitna sprememba pa je seveda ta, da je čas, ki ga neko blago oziroma transportno podjetje potrebuje, da opravi prevoz in enega kraja v drugega, bistveno krajši kot pred leti. Temu seveda botrujejo boljše cestne razmere in boljša vozila. Vsi naši avtomobili so seveda opremljeni s sistemom za sledenje, navigacijo in komunikacijo, zato lahko v vsakem trenutku posredujemo natančne podatke, kje je vaša pošiljka. Kljub vsem spremembam pa lahko rečemo, da transport in logistika ostajata v osnovi tisto, kar sta vseskozi bila: transport blaga in organizacija tega transporta od pošiljatelja do naslovnika.


Transport blagaTransportno podjetje Asatrans - organizacija transporta

Logistika in transport gresta z roko v roki, saj vsak transport blaga zahteva od izvajalca tudi organizacijo transporta. Pri nas strankam nudimo zbirni prevoz blaga in tako imenovani hitri prevoz. Pri zbirnem prevozu pošiljke prevzamemo pri pošiljatelju in jih shranimo v skladišče. Tam združimo več pošiljk, namenjenih v isto smer, naši vozniki pa jih nato razvozijo po vsej Sloveniji in Evropi. Hitri prevoz pa vam v primeru časovne stiske omogoča, da je vaša pošiljka dostavljena v enem dnevu. Kot transportno in logistično podjetje se dobro zavedamo, kako pomembna je hitra in zanesljiva dostava, zato naše zaposlene redno izobražujemo na področju transporta in logistike. Le tako lahko strankam ponudimo najbolj kakovostne storitve.

Asatrans | Transportno podjetje, logistično podjetje, organizacija transporta - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje