Kljuka za vrata je lahko čudovit mojstrski proizvod

Kljuke za notranja in zunanja vrataKljuka za vrata mora zadostiti številnim kriterijem. Kljuka za vrata mora biti prijetna na otip, saj jo ima vsak dan večkrat v rokah večje število ljudi. Kljuka za vrata mora biti izdelana tako, da jo je mogoče enostavno očistiti. Predmeti, ki jih imamo pogosto v rokah, so namreč najbolj pogosti viri okužb z bakterijami. Zato je pomembno, da takšne predmete, kot so kljuke za vrata pogosto in temeljito čistimo. Izdelani morajo biti tako, da zlahka prenesejo pogosto čiščenje in razkuževanje. Gre za kljuke za vhodna vrata, ki so visoko kakovostne, saj so izdelane precizno in najbolj vrhunskih materialov. Tistim, ki vas zanima res kvaliteten proizvod s pridihom tradicije, priporočamo nakup stare kljuke za vrata. Stare kljuke za vrata so kovane kljuke, ki so izdelane kvalitetno, v duhu tradicije in z veliko pozornostjo posvečeno podrobnostim. Če vas zanima cena kljuk za notranja vrata, vas vabimo, da si ogledate naš cenik kljuk za vrata.

Kljuka za vrata je lahko izdelana ročno oziroma unikatno

Stare kljuke za vrata so izdelane počasi in z občutkom. Sestavljene so iz vzorcev, ornamentov. Že ko staro kljuko za vrata vzamemo v roke, dobimo občutek polnosti, masivnosti in izgleda, kot da bo takšen proizvod vzdržal večno. Na našem ceniku kljuk za vrata najdete poleg cen kljuk za notranja vrata tudi cene starih kljuk za vrata, notranjih kljuk in še česa.

 


Notranje kljuke so vrhunske kljuke na globalnem nivoju

Poznavalec področja kljuk za vrata ve, da bo izbral najboljše, če si bo omislil katero izmed naših notranjih kljuk. Gre za visoko kakovostne proizvode iz aluminija, medenine in nerjavečega jekla. Notranje kljuke so stilne kljuke vodilnih evropskih blagovnih znamk, znanih tudi na svetovnem prizorišču. Njihova proizvodnja je ekološka: uporabljajo neoporečne materiale in embalažo, ki ne onesnažuje okolja.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Prodajalna Orodjeindom
Naslov
Cesta 25. Junija 2c
5000 Nova Gorica
Delovni čas
pon - pet: 8-16h, sob: 8-12h
Spletna stran
E-pošta
040 830 876
Seznam fraz
kljuka za vrata, notranje kljuke, stare kljuke za vrata
ZEMLJEVID