Pošlji povpraševanje

Servis koles - popravilo profesionalnih in otroških koles

Servisiranje kolesa predstavlja sestavni del kolesarjenja. Da bo vaše kolo pripravljeno za vožnjo in bo delovalo brezhibno, vam Šprinter d.o.o. nudi kakovosten in strokoven servis vseh vrst koles - tako otroških, moških in ženskih kot profesionalnih. Kolo je na pregled najbolje pripeljati po vsaki sezoni. S preventivnim pregledom preverimo delovanje in dotrajanost delov kolesa ter vam svetujemo, kdaj bi bilo treba opraviti servis ali popravilo oz. menjavo posameznih delov, na primer verige ali zavornega olja. S takšnim pregledom se lahko izognemo stroškom kasnejših popravil, ki bi bili zagotovo večji. Svetujemo vam tudi, da svoje kolo pripeljete takoj, ko na njem opazite kakšno okvaro. Ne čakajte do trenutka, ko kolo ne bo več vozno, saj boste z odlašanjem le povečali stroške za popravilo.
Pri rednem servisu poskrbimo za brezhibno delovanje kolesa. Pregledamo vse njegove pomembne dele in ugotovimo njihovo obrabo. Če so tako obrabljeni, da vplivajo na delovanje kolesa, vas o tem obvestimo in se posvetujemo z vami o menjavi.

POPRAVILO KOLES - STROKOVNO IN HITRO


Generalni servis koles pa zajema popolno obnovo kolesa. Na njem po dogovoru z lastnikom zamenjamo obrabljen potrošni material, kolo pa razdremo do te mere, da lahko namastimo in naoljimo vse pomembne dele. Med potrošni material spadajo na primer veriga, verižniki (zobniki), plašči, zavorne gumice in svetlobna telesa. Kolo po generalnem servisu deluje brezhibno.

Servis koles in popravilo

Kdaj je servis koles nujen

Za potrošni material, kot so plašči, luči in gumice, ni težko oceniti, kdaj jih je treba zamenjati. Malo težje pa je doma določiti iztrošenost verige. Njena menjava je priporočljiva pri od 2000 do 7000 prevoženih kilometrih. Če verige ne zamenjamo pravočasno, lahko naredi tudi večjo škodo na kolesu. Najprej bo začela uničevati zadnje zobnike, nato še sprednje, ko bo že zelo uničena, pa se vam bo tudi strgala. Tako bo kolo začelo ob pritisku na pedala preskakovati v prazno. Takrat pa bo treba zamenjati tako verigo kot zadnje zobnike, morda pa tudi sprednje zobnike z gonilkami. Ob zamenjavi teh delov so stroški lahko zelo veliki, lahko tudi večkratne vrednosti verige!

V Šprinter d.o.o. bomo poskrbeli, da bo vaša vožnja s kolesom karseda prijetna in varna. V zimskem času pa poskrbimo tudi za servis smuči.


Vabljeni na našo spletno stran!

Šprinter d.o.o. | Cenovno ugoden servis kolesa - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje