Ponudba

Zakaj izbrati podjetje Prolesk d.o.o.?

Lepši razgled iz vašega podjetja ali doma z lesketajočajočimi stekli, okni brez lis, sijočo stekleno fasado in čistimi steklenimi vrati.

Naj postanejo vaša stekla odsev vašega podjetja.

Naše storitve zajemajo generalna in vsakodnevna čiščenja zunanjih ali notranjih stekel, oken, okvirjev, polic in žaluzij. Odstranjevanje trdovratnih madežev s uporabo strojev, krtač, strgal in bronaste volne. Prav tako očistimo fasade, zimske vrtove, steklene nadstreške, reklamne napise in solarne panele. Bodisi termopan steklo, izložbeno steklo, kopelit steklo, stekla vezanih oken, steklene fasade,... za vsako obliko in dostopnost najdemo pravilno rešitev in obliko čiščenja. Prav tako prepoznamo posebej občutljiva stekla, katera so zaščitene z folijami in kovinskimi premazi ali pa so le občutljiva kot so npr. pleksi stekla.

Čiščenje oken Prolesk d.o.o.

Strojno čiščenje oken

S postopkom reverzne osmoze in karbonskih vlaken nam čiščenje stekel/oken vse do 15 metrov ne predstavlja ovir.

Višinsko ročno čiščenje oken

S posebno tehniko ter kombinacijo karbonskih palic in nastavka, nam uspe očistiti stekla do 6 m višine. Brez uporabe dvigala ali lestev.

Klasično čiščenje oken

Klasično čiščenje stekel z uporabo delovnega odra in lestev.

Strojno čiščenje žaluzij

Enostavno, hitro in cenovno ugodno čiščenje žaluzij.

Čiščenje brez čistil

S postopkom reverzne osmoze in DI filtra nam uspe proizvesti vodo z 0ppm. Takšna voda ("Deminiralizirana" voda) je idealna za čiščenje, saj z 0ppm kar strmi k temu, da na sebe veže nove delce(umazanijo).

Za sabo ne pušča nobenih sledi ali ostankov čistil, kar pomeni dolgotrajnejšo čistočo.  

Varnost pri delu

Velik poudarek dajemo naši varnosti in varnosti vašega objekta. Zato večinoma del izvajamo s karbonskimi palicami, posebnimi krtačami, stroji in tehnikami višinskega čiščenja iz tal.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje