Trgovina z rezervnimi deli za tovorna vozila

Tovorna vozila so čisto poseben segment motornih vozil, ki imajo tudi povsem svojstvene zahteve oziroma namen. Predvsem pa je pri njih bistvenega pomena to, da se navadno uporabljajo kot službena vozila ali povedano drugače - navadno so precej obremenjena. Zato je še kako pomembno, da je trgovina z rezervnimi deli zanesljiv in odgovoren partner, ki poskrbi, da prodaja rezervnih delov poteka hitro in kakovostno. S tem se zmanjša čas, ko mora vozilo stati oziroma ne opravlja svojega dela. V podjetju Aleksander Svetelj d. o. o. vam nudimo rezervne dele za vsa gospodarska vozila.

Prodaja rezervnih delov

Trgovina z rezervnimi deli Aleksander Svetelj d o. o. se že vse od leta 1997 uspešno ukvarja z deli za tovorna oziroma gospodarska vozila. Na začetku svoje poti, ki so bili rezervni deli za tovornjake velik problem, smo si za cilj zastavili uspešno sodelovanje in ponujanje rešitev svojim strankam, ki bo prineslo koristi za obe udeleženi strani. Da bi to dosegli, že vrsto let vztrajamo pri nivoju kakovosti, ki smo si ga že ob začetku poslovanja postavili zelo visoko. Kadar koli potrebujete rezervni del za vaše tovorno vozilo, se oglasite pri nas - zanesljivo ga imamo, saj spadamo med najbolje založene trgovine pri nas. Podvozje, jermeni, snežne verige, filtri, diski, amortizerji, pnevmatske cevi, vodne črpalke, ležaji, termostati, oljni hladilniki in še marsikaj se najde pri nas.

Trgovina z rezervnimi deli - Podvozje vozil

Naša trgovina z rezervnimi deli je uspela kot zaupanja vreden partner pridobiti tudi generalna zastopništva za številna podjetja, med drugi smo tudi zastopniki za podjetje FAD iz Srbije, ki proizvaja podvozja , drogove in končnike za različna vozila. Vsi deli za tovorna vozila, ki so na voljo pri nas, so kakovostni izdelki vrhunskih proizvajalcev, naša prednost pa so tudi ugodne cene. S takšnim konceptom prodajanja lahko ohranimo pravičen poslovni odnos tako s svojimi dobavitelji kot s svojimi strankami, kar ima za posledico obojestranske koristi in zadovoljstvo.

Aleksander Svetelj d.o.o. | Trgovina z rezervnimi deli, deli za tovorna vozila, prodaja rezervnih delov, podvozje - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje