Pošlji povpraševanje

Spa v mestu: kozmetični salon in savne v Ljubljani

Če si po napornem delavniku zaželite obiska savne v Ljubljani, se boste lahko v samem središču mesta podali v svet miru, sprostitve, opojnih vonjav in popolne zasebnosti - Spa v mestu. Prostor je odprt, svež in kar malo skrivnosten ter namenjen samo vam. V Spa v mestu bomo poskrbeli, da bo vaše savnanje nemoteno in zasebno. Savna bo odprta le za vas in ob uri, ki si jo boste sami izbrali. Obilje užitkov pa se bo lahko nadaljevalo v svetu masaž, nege obraza, refleksne masaže stopal, pedikure, manikure in depilacije. V Spa v mestu si privoščite osebni wellness ali pa naj bo to posebna savna v dvoje.

Kozmetični salonMasažni salon
Zdravilni učinki savne: finska savna

V savni se sprostimo, pozabimo na vsakodnevne obveznosti in skrbi ter dovolimo mislim, da odidejo svojo pot. Savnanje je globinsko čiščenje telesa, ki blagodejno vpliva tako na telo kot duha in je zato ena najboljših antistresnih terapij. Vročina v savni razširi pore na naši koži in pospeši razstrupljanje telesa. Prav tako izboljša prekrvavitev in prečisti dihalne poti. Za savnanje so na voljo številne vrste savn - med najbolj znanimi je finska savna, ki je na voljo tudi v Spa v mestu. Ker je savna v dvoje izredno priljubljena, je ob finski savni še whirlpool, v katerem je prostora ravno za dva. Prostor s savno in whirlpool bazenom lahko najame tudi le ena oseba. Finska savna je suha savna, kjer si temperaturo reguliramo sami: temperatura zraka se giblje med 60 in 100 stopinjami Celzija. Pri tako visoki temperaturi lahko v savni zdržimo zahvaljujoč zelo suhemu zraku. V savni se nahaja peč, ki je naložena s kamni. Te zalivamo z odišavljeno vodo iz čebra, da zvišamo temperaturo v prostoru. Uporabljajo se arome, kot so eterična olja pomaranče, limone, limete, mentola in evkaliptusa. V savni so tudi sveža zelišča. Odišavljen in prijetno zatemnjen prostor, kjer se lahko prepustite poslušanju izbrane glasbe, tako lahko kmalu pridobi tudi posebno noto romantike in navadna savna postane posebna savna v dvoje. Finska savna je tudi najbolj pogosta oblika savnanja za krepitev imunskega sistema.

SavneSavna v dvoje

Ne odlašajte z obiskom savne - v Ljubljani obiščite Spa v mestu

Naredite nekaj za svoje telo in zdravje, zato ne odlašajte z obiskom savne v dvoje, kjer se boste lahko sami prepričali o njenih zdravilnih učinkih. Pri prvem obisku vam bo morda res vse novo, a drugi obisk vam bo že dal občutek domačnosti. Ob tretjem obisku pa se boste spraševali, zakaj savne niste obiskali že prej. Vabljeni v naš Spa v mestu!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje