Blagovna menjava ključ do učinkovitega in tekočega poslovanja

Blagovna menjava in prodajaTrenutne gospodarske razmere zahtevajo za ohranjanje in širjenje poslovnih mrež ter za zmanjševanje denarnih odlivov precejšnjo mero kreativnosti in fleksibilnosti ter strateški pristop. Precej podjetij ima namreč neprodane zaloge ali proste zmogljivosti, novih artiklov pa ne more kupiti, saj se slaba prodaja odraža v pomanjkanju sredstev. Zato se vse bolj uveljavlja poslovna praksa menjave blaga in storitev. Trgovalna oz. blagovna menjava je bil prvi poslovni sistem, ki ga je človek poznal in je prisoten še danes oz. je v globalnem poslovanju družb vse pogostejši.
Menjava blaga in storitev je nedenarna menjava, ki mnogim omogoča širitev mreže sodelavcev, sklepanje poslovnih partnerstev in dostop do virov, ki jim jih proračun sicer ne dopušča. Hkrati omogoča, da ponudimo lastne vire partnerjem, katerim bi bili zaradi njihovih finančnih omejitev sicer nedostopne.
Blagovna menjava bo vašemu podjetju omogočila prihranek in povečanje prodaje, hkrati pa boste hitro in učinkovito prišli do blaga in storitev, ki jih potrebujete za svojo dejavnost. Menjava blaga in storitev je ključ do učinkovitega in tekočega poslovanja.

Blagovna menjava za zdrav in pošten posel

Menjalko je najsodobnejši spletni trgovalni sistem za blagovno menjavo med včlanjenimi podjetji.
Omogočamo vam, da plačate za to, kar potrebujete, z vašim izdelkom ali storitvijo, s tem pa ohranite obratni kapital za druge potrebe. Dodatna prodaja, zmanjšanje izdatkov in zagotavljanje dolgoročnih odnosov s strankami je ključ do povečanja dobička. S vključitvijo v sistem Menjalko boste v poslovnem okolju, ki je vedno bolj agresivno, postali bolj konkurenčni.
Vključitev v sistem Menjalko ima tri glavne prednosti:

  • poveča se prodaja zaradi prodaje novim strankam;
  • vaše podjetje pridobi za vas pomembno blago in storitve, ki bi jih sicer morali plačati z denarjem;
  • ohranite svoj denar, izboljšate denarni tok in povečate dobiček.

Menjava blaga in storitev za povečano prodajo

Blagovna menjava oz. menjava blaga in storitev v Menjalku poveča prodajo na številne načine. Ob vključitvi v sistem Menjalko postanemo vaša druga prodajna ekipa, ki prerazporeja vaše artikle in storitve po naši poslovni mreži, ne da bi posegala v vaše obstoječe poslovanje. Prodaja blaga in storitev sprva poteka preko naše spletne mreže, postopoma pa se razvijejo bolj dolgoročne poslovne povezave. Menjalko vam je vedno na voljo kot podpora za vzdrževanje teh razmerij.
Družbe, ki so vključene v mrežo, uživajo številne prednosti, saj jim nove stranke ponujajo dodatne posle znotraj naše poslovne mreže.

Menjalko - menjam in imam več. Vabljeni na našo spletno stran!

Menjalko d.o.o. | Blagovna menjava, menjava blaga, prodaja - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje