Lesena hiša je sinonim za zdravo in kakovostno bivanje


Lesena hiša
je v zadnjih letih postala sinonim za kakovostno, zdravo, varno, varčno in udobno bivanje. S tehnološkim razvojem in sodobnimi postopki izdelave je namreč gradnja lesenih hiš močno napredovala in odpravila nekdaj prisotne pomisleke glede cene, požarne in potresne varnosti, zanesljivosti in vzdržljivosti. To dokazujemo tudi v podjetju Riko Hiše, kjer že dvajset let uspešno, za domače in tuje naročnike, ustvarjamo individualno oblikovane, ekološke, nizkoenergijske montažne lesene hiše po najnovejših smernicah trajnostne gradnje.


Investicija v lesene hiše je investicija v prihodnost


lesena hiša cenikV Riko Hišah smo zavezani lesu, saj se zavedamo, da je s svojimi lastnostmi izjemno gradivo, ki ustreza vsem konceptom trajnostne gradnje, je ekološki in energijsko varčen, poleg tega pa je tudi zdravju zelo prijazen in omogoča bogate možnosti in rešitve za uresničevanje oblikovalskih in arhitekturnih zamisli. O tem so se prepričali tudi naši kupci, ki so nam zaupali gradnjo svoje lesene hiše. Poleg njihovega navdušenja nad samim potekom izdelave, končne postavitve in ne nazadnje nad samim ugodjem bivanja v leseni hiši, pa nam je v priznanje tudi potrditev, da se je cena investicije, ki so jo namenili za uresničitev njihovih bivanjskih želja, vselej izkazala za ekonomsko povsem upravičeno. Če tudi vas zanima gradnja lesene hiše, cenik ali pa možnosti izvedbe - prilagodljivi sistemi naše gradnje omogočajo namreč vse od manjših lesenih hišk pa do velikih javnih objektov -, nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali, vam posredovali vse informacije o lesenih hišah, cenik in vse podrobnosti, ki vas zanimajo o leseni montažni gradnji.


Lesena hiša je primerna za vsa okolja


lesena hišaV Riko Hišah smo doslej ustvarili mnogo ustreznih arhitekturnih rešitev za najrazličnejša okolja in za najrazličnejše življenjske sloge; od počitniške hiške v Saint Tropezu, lesene hiše sredi Londona, alpskega hotela tik ob smučišču, pa vse do modernega naselja družinskih hiš ali inovativnih vrtcev, ki spodbujajo otroško ustvarjalnost. Če se odločate za gradnjo hiše, vam iskreno priporočamo leseno montažno gradnjo - lesene hiše, ki jih ustvarjamo v Riko Hišah, namreč omogočajo sožitje najrazličnejših materialov in se z uresničevanjem naprednih arhitekturnih rešitev smiselno vklapljajo v katerokoli okolje. Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.riko-hise.si!

OGLEJTE SI TUDI NAŠE MODERNE HIŠE Z RAVNO STREHO!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje