Montažne hiše - Rihter d.o.o.: visokokakovostna ponudba montažnih hišPodjetje Rihter je specializirano za izdelavo montažnih hiš po meri kupca. V podjetju izdelujemo montažne hiše že od leta 1990. Z izdelavo najbolj kakovostnih hiš se nam je uspelo uvrstiti med najbolj priznana podjetja med proizvajalci oz. ponudniki montažnih hiš. Naša ponudba montažnih hiš je razširjena tudi na trgih v EU, v Švici in na Hrvaškem.


Montažne hiše Rihter - zaupanja vredni ponudniki montažnih hiš

Zavedamo se pomembnosti odjemalcev montažnih hiš, zato z vso odgovornostjo uresničujemo njihove zahteve in želje. Le to nam uspeva z zagotavljanjem kakovosti dobavljenih proizvodov in opravljenih storitev, saj tako dosegamo, da smo zaupanja vreden partner.


Vse montažne hiše Rihter so unikat

Vse naše montažne hiše so unikat, izdelane po meri in željah naročnika, ne glede na to za kako zahteven objekt gre. Ves čas sledimo napredku tehnologije s stalnim razvojem naprednih sistemov, skladnih z zadnjimi trendi pri gradnji montažnih hiš. Naša ponudba zajema tudi tipske hiše, pasivne hiše, nizkoenergijske hiše in še več.


Montažne hiše - Rihter d.o.o. imajo kar nekaj prednosti:

  • Individualna gradnja nizkoenergijskih in pasivnih hiš
  • Kakovostna in hitra gradnja
  • Uporaba naravnih in okolju prijaznih materialov
  • Odlična izolativnost zunanjega ovoja hiš
  • Hiše s porabo energije pod 25 kWh/m2a


Pošljite svoje povpraševanje na elektronski naslov prodaja@rihter.si ali nas pokličite na številko 03 839 04 30 in se bomo dogovorili za sestanek.


Montažne hiše Rihter podrobneje:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje