Ograje - žične, panelne in kovane za različne namene ograjevanja

Vrata za panelne ograjeOgraja preprečuje dostop nepovabljenim gostom do zasebnih, javnih in poslovnih objektov, hkrati pa nam zagotavlja zasebnost. Izbor materiala zanjo je v največji meri odvisen od arhitekturne zasnove objekta in njegove okolice. Danes je največ povpraševanja po ograjah iz materialov, ki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, so trdne in imajo dolgo življenjsko dobo. Takšne so zlasti žične panelne ograje, podobno pa velja tudi za kovane ograje.
V podjetju Kovingrad d.o.o. so vam na voljo ograje, ki bodo zadovoljile tako potrebe po ograjevanju javnih, industrijskih in trgovskih objektov ter objektov z visoko stopnjo varovanja, kot tudi potrebe po zaščiti zasebnih stanovanjskih objektov in kmetijskih površin. Izdelane so iz varjenih kovinskih profilov in različnih vrst polnil, kot so polna pločevina, perforirana pločevina ali kovani elementi. Stebri za ograjo so lahko okrogle, kvadratne ali pravokotne oblike. Montaža ograje se lahko izvede na različne načine, najpogosteje gre za betoniranje v zemljo in vijačenje na betonsko podlago.

Panelne žične ograje med najbolj priljubljenimi

V zadnjem času so vse bolj priljubljene panelne žične ograje. Prednosti takšnih ograj so predvsem v kakovosti, vzdržljivosti, odpornosti na vremenske razmere, enostavni postavitvi ter estetskosti. V primerjavi s sicer nekoliko cenejšim pletivom v zvitkih so precej močnejše, saj so paneli izdelani iz varjenih jeklenih vroče cinkanih palic, običajno debelih štiri ali pet milimetrov, dodatno pa so obdelani s postopkom plastifikacije, kar jim zagotavlja odlično zaščito proti rji.
Žična ograja iz panelov je najpogosteje zelene barve, ki se lepo zlije z zeleno okolico hiše, k sodobnejši arhitekturi pa se lepo poda tudi grafitna ali aluminijasto siva barva.

Kovane ograje za eleganten in edinstven videz

Kovina velja za stabilen in močan material, ki ga je mogoče rezati, stiskati, upogibati in vrezovati. S kovano ograjo lahko ogradimo tako balkon kot teraso, pa tudi dvorišče ter zunanja in notranja stopnišča. Še posebej je kovana ograja enostavna za vzdrževanje, če je dekorativna in že barvana. V tem primeru boste prihranili čas, ki bi ga sicer morali nameniti odstranjevanju rje in stare barve ter nanašanju nove. Kadar je kovana ograja antikorozijsko zaščitena z vročim cinkanjem, pa je odporna tudi proti vremenskim vplivom, rji in mehanski obrabi.

Na osnovi naših večletnih izkušenj, vaših želja in ogleda objekta vam pripravimo celovito rešitev za vaš objekt.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani!


Kovingrad d.o.o. | Ugodna cena ograjnih sistemov - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje