Pošlji povpraševanje

Interlogis carinsko posredovanje in distribucijski center

Interlogis d.o.o.


Logistično podjetje in distribucijski center Interlogis vam omogoča, da vam težave, kot so transport in logistika, dostava pošiljk in različne oblike prevoza (kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz) ne bodo več povzročali težav.

Logistično podjetje Interlogis

Interlogis je logistično podjetje z dolgoletnimi izkušnjami. Lasten distribucijski center omogoča številne storitve, kot sta npr. transport in logistika. Dostava pošiljk je možna na različne načine. Omogočamo kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. Transport in logistika zajemata tudi carinsko posredovanje, kar Interlogis napravi zanesljivo in učinkovito logistično podjetje.

Distribucijski center z vso mehanizacijoDistribucijski center

Lasten distribucijski center in skladiščni prostori omogočajo skladiščenje blaga in tudi carinsko posredovanje. Distribucijski center in skladišče, veliko 800m2, omogočata, da je dostava pošiljk po Sloveniji opravljena v 12 urah ali manj. Seveda omogočamo tudi mednarodni kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. To pomeni, da je Interlogis logistično podjetje, ki je mednarodno orientirano in uveljavljeno.Carinsko posredovanje

Carinsko posredovanje je izrednega pomena za mednarodno poslovanje in seveda odgovornost za vsako logistično podjetje. Distribucijski center in s tem carinsko posredovanje omogočata distribucijo blaga do končnih uporabnikov in da je dostava pošiljk točna in natančna. Carinsko posredovanje pri podjetju Interlogis je hkrati ekonomsko ugodno in varno. Transport in logistika potekata na osnovi individualnega dogovora.

Transport in logistika

Transport in logistika sta temelja za logistično podjetje Interlogis in njegovo delovanje. Ta deluje po predpisih konvencije CMR, ki natančno opredeljuje področja in storitve kot so transport in logistika, dostava pošiljk in carinsko posredovanje. To seveda vključuje tudi kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. Logistično podjetje in distribucijski center Interlogis so zagotovilo, da bodo transport in logistika, carinsko posredovanje in dostava pošiljk izvedeni strokovno in hitro.

Logistično podjetje Interlogis | Medcelinski prevoz - povezave do naših strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje