Pravno svetovanje ob vsakem trenutku


Podjetje Pravnik na dlani je svetovalno podjetje, ki je usmerjeno v svetovanje ljudem na področju prava in pravnih zadev. Pravno svetovanje lahko kadar koli enostavno dobite na navedenih telefonskih številkah. Poleg tega vam Pravnik na dlani lahko pomaga pri pripravi različnih vrst dokumentov, ki jih morda potrebujete.

Podjetje Pravnik na dlani ponuja le pravne nasvete in pripravo dokumentov, ne zastopa pa vas na sodišču. Številnim situacijam, ki se končajo na sodišču, se lahko izognete, če imate prave informacije ob pravem času, in prav zato je tu Pravnik na dlani.

Nekatere stvari, o katerih vam lahko svetujejo, med drugim vključujejo, kaj storiti v primeru, da vas odpustijo, ali imate pravico do kakršne koli poravnave pa tudi kakšne pravice imate v primeru nesreč na delovnem mestu ali zunaj, kako ravnati v posebnih primerih dedovanja, razveze zakonske zveze, pravnih težav na delovnem mestu ter drugih področjih.

Če imate katero koli od zgoraj navedenih ali katero koli drugo pravno težavo, pri kateri morda potrebujete pomoč, jih obvezno pokličite, preden storite kakršno koli nepremišljeno dejanje.


Podjetje Pravnik na dlani

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Storitve

Pokaži vse >
Svetovanje
Svetovanje

"Uporabnik lahko storitve Pravnik na dlani plača na različne načine. Za pogovor s pravnikom ima na...

Več
Priprava pisnih dokumentov
Priprava pisnih dokumentov

Cenik za Pripravitev dokumentov Pravnik Na dlani vam bo pomagal pripraviti različne vrste dokumentov,...

Več

Akcije

Pokaži vse >
Akcija 5+ dodatnih minut Ob zakupu 10 minut pogovora vam 5 minut PODARIMO!
Akcija 5+ dodatnih minut

Akcijska ponudba 19,90 €.  Ob zakupu 10 minut pogovora  vam 5 minut PODARIMO! Več >

Pošlji povpraševanje