Pošlji povpraševanje

Razvoj, izdelava in prodaja obutve

Podjetje Harvey d.o.o. se ukvarja z razvojem, izdelavo in prodajo kvalitetne obutve. Le-ta je namenjena vsem, ki svoj delovnik preživijo pretežno na nogah in vsem tistim, ki želijo biti udobno obuti v prostem času. Izkušnje pri izdelavi obutve, si pridobivajo že vse od leta 2001, ko je podjetje Harvey d. o. o. ugledalo luč sveta, svoje znanje ves čas nadgrajujejo in se ne ustrašijo novih izzivov.

Že od vsega začetka je cilj uspešnih podjetnikov, izdelovanje obutve, ki bi zadovoljila tudi najbolj zahtevne stranke. Ta je namenjena otrokom, odraslim, mladostnikom, starejšim ter ljudem s problematičnimi, bolečimi in občutljivimi stopali, ki težko najdejo obuvala zase. Usmerjeni so tudi v izdelavo kvalitetne in certificirane delovno zaščitne obutve, za zaposlene v zdravstvu in mnogih drugih dejavnostih. Prav poseben izziv pa jim je izdelovanje obuval za najmlajše, za čas, ko se njihova stopala šele razvijajo.

Filozofija, ki vodi podjetje pri obutvi za otroke, temelji na naravnem – otroci naj bodo čim več bosi, ko pa to ni izvedljivo, naj nosijo udobne, zračne in kakovostne copatke, ki ustvarjajo podobne pogoje. Seveda je pri otroških obuvalih pomembno tudi, da so enostavna za obuvanje in sezuvanje, morajo biti mehka vendar kompaktna ter vzdržljiva in na oko privlačna.

Delujejo pod dvema blagovnima znamkama:


Dr.Harvey

Obutev Dr.Harvey je profesionalna ortopedska obutev, ki je izdelana tako, da deluje na refleksne točke na podplatih in prepričuje bolečine v podplatih in nogah tudi po celem dnevu v stoječem položaju.

Otroški copati Bosa Noga


Obutev pod znamko Bosa noga nudi primerno mehansko in toplotno zaščito, ki bo imela zdrsnost oziroma oprijem na tla najbolj podobno koži otroških stopal. Tako bo obutev  omogočala naraven razvoj otroških stopal in občutek bosih nog.

Vsa obutev ima pridobljene certifikate, ki jih podeljujejo certifikacijski organi. 


Njihove izdelke lahko najdete v različnih trgovinah po Sloveniji ali pa jih naročite direktno preko njihove spletne trgovine.

Foto

Pokaži vse >
Natikači
Natikači

Natikači naj bodo praktični, udobni in lahkotni. Čeprav gre za enostavnejšo obutev, mora... Več >

Copati
Copati

Copati so udobno obuvalo za dom. Izvirajo iz Orienta, kjer so bili pogosto tudi bogato okrašeni.... Več >

Ortopedska obutev
Ortopedska obutev

Ortopedska obutev mora biti tako estetska, kot ugodna za zdravje stopal in posledično celotnega... Več >

Pošlji povpraševanje