AdriatIQa prevodi

V AdriatIQa prevodi vam nudimo in zagotavljamo prevode v več kot 30 svetovnih jezikov v vseh kombinacijah. Na nas se lahko obrnete tudi ko potrebujete sodne prevode, lektoriranje in lokalizacijo. Z velikim številom prevajalcev in rojenih govorcev (native spearker) boste vedno deležni zanesljivosti in kakovosti.

Poleg izdelave kvalitetnih prevodov smo specializirani tudi za tolmačenja na različnih dogodkih in priložnostih. Ponudili vam bomo le vestne in strokovne tolmače, ki bodo delo opravljali skladno z vašimi zahtevami. Ponudbi priklučujemo se vso tehnično opremo in poskrbimo, da bodo vsi udeleženci razumeli vsebino vašega dogodka.

V AdriatIQa prevodi vam nudimo in zagotavljamo prevode v več kot 30 svetovnih jezikov

Storitev prevajanja vam ponudja:

  • Sodne, pravne, finančne, tehnične prevode ter prevode za javno upravo, avtomobilsko industrijo, prevajanje spletnih strani ter prevajanje letnih poročil.
  • Jezikovne kombinacije

Vrste tolmačenj na ponudbi:

Vsem podjetjem in podjetnikom pa nudimo tudi jezikovne tečaje. Znanja namreč ni nikoli dovolj, kar za tuje jezike še posebej velja. Pri AdriatIQi vam torej nudimo kakovostne jezikovne tečaje za podjetja, kjer se popolnoma prilagodimo vašim zahtevam in področju dela.

Prednosti naših jezikovnih tečajev so:

  • Delo v majhnih skupinah
  • Poudarek na govorni komunikaciji
  • Utrjevanje vezi med sodelavci in osebna komunikacija

Pri AdriatIQi bomo prisluhnili vašim potrebam in se s svojo ponudbo skušali čim bolj približati vašim željam, pa naj bo to na področju prevajanja, tolmačenja ali pri jezikovnih tečajih.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje