Ograje iz plastike prinašajo številne prednosti pred ostalimi ograjnimi sistemi

Ograje iz plastike postajajo vse bolj priljubljen tip PVC ograj, saj so po zaslugi PVC materiala izjemno obstojne in trajne. Ne rjavijo, ne trohnijo, ne pokajo, tudi lesni črv jih ne napade. Prav tako ne vpijajo vlage in so UV odporne, zato zaradi sončne svetlobe ne porumenijo. Zaradi trde površine vsako umazanijo očisti prvi dež in ograji povrne lep in čist videz. Očistiti pa jih je mogoče tudi z vodo in gospodinjskimi čistili.
V podjetju Leskovplast izdelujemo plastične ograje za dvorišča in vrtove ter za balkone, zunanja stopnišča in terase. Nudimo tudi ekstrudirane PVC profile in brizgane plastične izdelke, ponudbo pa dopolnjujejo lesene in plastične karnise za panelne zavese. Pri proizvodnji PVC izdelkov, naj bo to vrtna ograja ali karnisa, uporabljamo materiale visoke kakovosti, izdelava pa je povsem prilagojena vašim željam. Izberete lahko izdelavo na ključ ali pa lastno montažo. Odločite pa se lahko za belo, sivo, oker ali rjavo ograjo za dvorišče.

Vrtna ograja dimenzijsko, oblikovno in barvno prilagojena vašim željam

Glavni namen PVC dvoriščnih vrtnih ograj je omejitev vrta, obenem pa lahko vrtna ograja prepreči dostop nepovabljenim gostom. Z izbiro vrtne oz. dvoriščne ograje iz plastike boste pridobili funkcionalno in trajno ograjo, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja. Hkrati pa bo takšna PVC vrtna ograja polepšala vaš vrt, atrij ali dvorišče.
Vrtno ograjo vam izdelamo z vsemi stebrički, ograjnimi polji in ograjnimi letvami, vse skupaj pa lahko nato tudi postavimo. Lahko vam sestavimo le ograjne segmente, ki jih nato dokončno zmontirate sami. Če ste sam svoj mojster, pa bomo za vas opravili le razrez PVC profilov na želene dimenzije.
Višine dvoriščnih PVC vrtnih ograj so poljubne, med 50 cm in 200 cm, poljubna je tudi gostota ograjnih letev. Ograjna polja so lahko enostranska ali dvostranska, letve pa so lahko montirane vertikalno ali horizontalno. Vertikalno sestavljena ograjna polja so lahko zgoraj oblikovana izbočeno, ravno, vbočeno ali cikcak.

PVC ograje za balkon - različni načini montaže

Višino ograje za balkon prilagodimo vašim potrebam - navadno je ta približno 100 centimetrov. Ograjo lahko zgoraj zaključimo z naslonom, lahko pa se odločite tudi za izvedbo s cvetličnimi koriti. Gostota ograjnih letev je odvisna od vaših želja.
Načini montaže ograje so različni: lahko jo montiramo na obstoječo staro kovinsko podkonstrukcijo, lahko naredimo novo podkonstrukcijo, lahko pa ograjo izdelamo brez podkonstrukcije, če je ta nad nivojem betonske plošče.

balkonska ograjapvc ograje za balkon

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje