Pošlji povpraševanje

Venge d.o.o. | Drsna vrata po meri in vgradne omare po naročilu

Vgradne omare in drsna vrata | Venge d.o.o.

Drsna omara naj ima vgradna drsna vrata


Omara z drsnimi vrati je zelo praktična, saj omare z drsnimi vrati zavzamejo zelo malo prostora. Drsna vrata in drsne omare so še posebej primerne za tesne in ozke prostore, kjer bi bilo odpiranje klasičnih vrat onemogočeno. V takih prostorih je najbolje da si omislite vgradne omare z drsnimi vrati. Če ste s prostorom res na tesnem vam izdelamo tudi vgradne omare po naročilu, ki bodo imele drsna vrata. Cena v podjetju Venge d.o.o. je zelo ugodna. Garderobna omara z drsnimi vrati vam bo olajšala življenje.

Okovje za drsna vrata mora biti stabilno, pomembna so tudi kolesa za drsna vrata


Okovje za drsna vrata mora zagotavljati stabilnost, ki ga zahtevajo drsna vrata. Okovje vsebuje tudi vodilo za drsna vrata, ki omogoča odpiranje in zapiranje vrat. Vodila za drsna vrata morajo biti narejena tako, da se vrata gladko odpirajo in zapirajo, pri tem pa imajo pomembno vlogo tudi kolesa za drsna vrata. Vodila se zlahka montirajo in vzdržujejo.

Omara z drsnimi vrati lahko ima steklena drsna vrata


Če želite, da bo vaša drsna omara izgledala elegantno izberite steklena drsna vrata. Garderobne omare ali garderobne sobe bodo videti lepše če jih bodo krasila unikatna drsna vrata. Steklena drsna vrata po meri in vgradne omare po naročilu bodo požela občudovanje pri vsakem obiskovalcu. Občudovanje bo še toliko večje če bodo to vgradna drsna vrata.
Vgradne garderobne omare vam prihranijo prostor saj lahko v vgradne omare zložite bistveno več stvari, kot v navadne omare. Prihranek prostora si tako lahko zagotovite, če se odločite za vgradne omare. Drsna vrata iz stekla naredijo prostor svetlejši in večji.

Vgradna drsna vrata za lepši dom


Pregradne stene so stene kjer se lahko uporabijo notranja drsna vrata. Le ta se lahko montirajo na dva načina, kot drsna vrata v steno ali ob steni. Če se želite rešiti loputanja z vrati si omislite notranja drsna vrata. Cenik vam bomo z veseljem pokazali v podjetju Venge d.o.o., kjer vam bomo tudi strokovno svetovali.

Moderna vgradna omara - drsna vrata so obvezna


Če imate doma staro vgradno omaro, ki nima drsnih vrat bo vaša stara vgradna garderobna omara postala moderna ko boste navadna vrata omare zamenjali za drsna vrata. Cenik našega podjetja vas bo v to prav gotovo prepričal.
Naj bodo to vrata v prostor ali vrata vaše garderobne omare vam priporočamo, da se odločite za drsna vrata. Cene za visoko kvaliteto so pri nas nizke.

Venge d.o.o. | Vgradne omare in drsna vrata, povezava do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Pošlji povpraševanje