Pošlji povpraševanje

Tiskarna Present d.o.o. | Tiskanje plakatov, tiskanje vizitk in dodatna ponudba

Tiskanje plakatov, vizitk in ostala ponudba | Tiskarna Present d.o.o.

Tiskanje plakatov


Tiskanje plakatov je glavna storitev tiskarne Present. Poleg tega pa med glavne storitve sodijo tudi tiskanje vizitk, tiskanje koledarjev, tiskanje kuvert, tisk letakov, tiskanje knjig, tiskanje nalepk. Tiskanje plakatov je možno v treh velikostih in sicer B1, B2 in B3. B1 je največji plakat v izmeri 70X100 cm, B2 je v izmeri 70X50 cm in B3 v izmeri 35X50 cm. Pri tem je potrebno upoštevati, da je zaradi prostora za prijemače v tiskarskem stroju in porezave na koncu plakat za 2 cm manjši. Najprimernejši papir za tiskanje plakatov je mat premazni papir, 135g. Da je plakat res kvaliteten in prave barve, vam tiskarna Present omogoča, da ste navzoči, ko poteka tiskanje plakatov. Za zahtevnejše tiskovine vam izdelamo tudi poizkusne odtise (from proof).

Tiskanje vizitk


Ponujamo vam tiskanje vizitk v dveh dimenzijah. Klasična dimenzija vizitk je 88X55 mm, če pa želite biti bolj ekološki pa so na voljo tudi v dimenziji 28X70 mm. Pestro izbiro različnih dimenzij ponujamo tudi za tiskanje koledarjev, tisk letakov, tiskanje kuvert in tiskanje nalepk. Najkvalitetnejši papir za tiskanje vizitk je 300g premazni mat papir. Za elegantnejši izgled vam nudimo in priporočamo tudi plastificiranje vizitk.Tiskanje vizitk v tiskarni Present je zelo fleksibilno, saj upoštevamo naročnikove želje, zato vam ponujamo vizitke v poljubnih oblikah. Cene za tiskanje vizitk so odvisne od števila naročenih vizitk, zato se vam splača naročiti vsaj 300 do 500 vizitk.

Tiskarna Present - reference


Tiskarna Present se lahko pohvali z mnogimi referencami. Svoje usluge, predvsem tiskanje plakatov, tiskanje vizitk, tiskanje letakov, tiskanje koledarjev in tiskanje nalepk izdelujemo mnogim znanim institucijam, kot so Cankarjev dom, DURS, večim ljubljanskim fakultetam in mnogim drugim.

Tiskanje koledarjev, tisk letakov - več:


Poleg tiskovin nudimo tudi celotno pripravo le teh, tiskovine vam avtorsko in tehnično obdelamo in dodelamo v končno obliko. V pripravo sodi zgibanje, šivanje, trda in mehka vezava, revijalka, izsekovanje, razrez, plastifikacija, UV lakiranje in zlatotisk.

Tiskarna Present d.o.o. | Tiskanje plakatov, tiskanje vizitk, povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje