VERSAPRINT, tiskarstvo, trgovina in druge storitve, d.o.o.

Versaprint d.o.o. vam nudi tisk promocijskega materiala v obliki vizitk, letakov, zloženk, plakatov, cerad za roll up stpjala, kuvert in dopisnih listov, knjig ali brošur itd.,  ter vseh vrst nalepk in količin, od malih, ki se jih izda v A4 listih, do večje količine, ki jih prejmete na polah, v pravokotnih, okroglih ali drugih oblikah po želji. Izdelamo tudi t.i. 3D nalepke prektite z  epoksi smolo. Poleg promocijskega materiala vam nudimo tisk primeren za domača ali poslovna darila. Tako lahko izbirate med tiskanimi poslovnimi vrečkami, majicami, vabili, koledarji in še in še.

Smo tiskarna, ki z nenehnim preverjenjem kakovosti in strogimi standardi vsakodnevno zagotavljamo tiskovine visoke kakovosti. Skrb pri izbiri materialov in standardiziranih postopkih tiska vam zagotavlja vedno enak izdelek. Tako zmeraj veste, kaj lahko pričakujete.

Naši kvaliteni izdelavi zaupajo podjetja kot so Pošta Slovenije, Zavarovalnica Sva. Terme Maribor, C&A, AJM itd.


Ker vemo, da je danes nakupe najlažje izvesti kar preko spleta, smo našo spletno stran prilagodili v spletno trgovino. Tako lahko le z enim klikom na željen produkt in z izpolnitvijo obrazca, enostavno in hitro, izvedete svoje naročilo. Naročene izdelke prejmete, v najkrajšem možnem času, kar na domači ali službeni naslov.

Nekaj izmed naše ponudbe:

Vizitke

Tisk in izdelava poslovnih vizitk

Plakati

Tisk plakatov in jumbo plakatov

Knjige & brošure

Tisk brošur ali knjih z mehkimi ali tradimi platnicami

Roll-up

Tisk na cerado ta roll up stojala

Kuverte

Prilagojen tisk na vse vrste kubert od A5 do amerikank

Darilne vrečke

Tisk na darilne vrečke in drugo darilno ponudbo

Majice

Tisk na majice po naročilu. Pozicija spredaj, zadaj ali na rokavu

Oglejte si našo spletno trgovino

Versaprnt

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje