Masivne postelje - lepe, naravne in zdrave lesene postelje

Dober in sproščujoč spanec je odločilnega pomena za dobro počutje ves dan. Naše masivne postelje in posteljni okvirji vam ponujajo natanko to - odličen spanec, ki je posledica postelje iz masivnega lesa, naravnega materiala, ki je zdrav, kakovosten in trpežen. Zaradi svojih značilnosti les dopušča zelo različno obdelavo in oblikovanje, zato so možnosti tako rekoč neomejene. Masivne postelje lahko po vaših željah dopolnimo tudi z različnimi dodatki, npr. s predalom ali tretjo stranico.

Lesene postelje


Masivne postelje in posteljni okvirji - narava v vašem domu

Masivne lesene postelje v vaš dom prinesejo toplino in pridih narave, saj je masivna postelja največ, kar lahko storite, da ste tudi med spanjem korak bliže naravi in dobremu počutju. Naše postelje iz masivnega lesa so izdelane iz smrekovega in bukovega lesa.
Smreka je danes najštevilčnejše drevo pri nas, čeprav včasih ni bilo tako. Njen les je značilne rumenkaste barve in prijetnega rahlega vonja po smoli. Ker je smrekovina enotne zgradbe, se masivne postelje in posteljni okvirji pri spremembah vlažnosti ne krčijo oz. nabreknejo, zato les ne spreminja oblike. Lesene postelje iz bukovega lesa so zelo odporne proti obrabi, saj je bukov les trd in trden. Da še izboljšajo njegove lastnosti, ga navadno obdelajo s paro. Da je masivna postelja kakovostnejša, pri nas uporabljamo le les dreves, ki zrastejo na najvišjih nadmorskih višinah.


Postelje iz masivnega lesa - lesene postelje po vaši meri

Brez dvoma lahko rečemo, da se v podjetju Postelja, ki je znano pod blagovno znamko Slovenska postelja, prilagajamo potrebam posameznika. Skoraj vse naše serijske masivne postelje namreč lahko izdelamo po vaših željah - natanko tako visoke, kot vam ustreza, s predalom ali brez njega. Masivne postelje in posteljne okvirje izdelamo tudi povsem po vaših načrtih, in ker masivna postelja navadno ni edino, kar imamo v spalnici, vam lahko izdelamo tudi ostalo spalnično pohištvo. Prav tako so vam na voljo žimnice oz. vzmetnice ter kakovostni vzglavniki. Les za lesene postelje površinsko obdelamo oziroma zaščitimo z barvnim ali prozornim lakom, lahko pa ga tudi naoljimo, kar še poudari njegovo naravnost in toplino.


Postelja | Masivne postelje, posteljni okvirji, postelje iz masivnega lesa, lesene postelje, masivna postelja - povezave do naše spletne strani:

- Masivne postelje
- Posteljni okvirji
- Postelje iz masivnega lesa
- Lesene postelje
- Masivna postelja

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje