Pošlji povpraševanje

3D avtošola Ljubljana CPP in vozniški izpit pri 16 letih

Naša avtošola Ljubljana (3D, d. o. o.) ima na voljo popolno storitev za vse tiste, ki si želite opraviti vozniški izpit za avto in se naučiti varne vožnje - kategorija A in kategorija B. Naš cilj je vsakega voznika v čim krajšem času (zakonsko je določenih 20 ur vožnje) naučiti, kako se varno in dobro vozi. Mogoč je tudi vozniški izpit pri 16 letih, a pod posebnimi pogoji. Sicer pa mora vsak kandidat najprej opraviti tečaj cestnoprometnih predpisov, zdravniški pregled za voznike, izpit iz prve pomoči, teoretični CPP izpit, nato pa mora še odvoziti predpisan program vožnje in opraviti končno izpitno vožnjo pred komisijo. Vse to ponuja tudi 3D avtošola Ljubljana. Pomembno je tudi vedeti, da se lahko za izpitno vožnjo prijavijo le kandidati, starejši od 18 let, vendar pa to še ne pomeni, da prej ne morete voziti.

VEČ O CPP IZPITU TUKAJ!

Imam lahko vozniški izpit pri 16 letih?

Avtošola LjubljanaDa in ne. Kategorija A oz. A1 za motorje do 125 ccm in kategorija AM od 50 ccm omogočata opravljanje izpita pri starosti 16 in 15 let. Kategorija B pa je poseben primer. Tako kot vse ostale šole vožnje je tudi 3D avtošola Ljubljana dolžna spoštovati zakone. Po zakonodaji lahko pri starosti 16 let opravite tečaj CPP, opravite republiški CPP izpit, program vožnje (najmanj 20 ur), nato pa lahko z izbrani spremljevalcem nadaljujete vožnjo. To lahko traja največ dve leti od vpisa v šolo vožnje. Vozniški izpit pri 16 letih je torej možen za motor do 125 ccm, od 16. do 18. leta pa lahko mladostnik osebni avto vozi v spremstvu najmanj 27 let starega starša, skrbnika ali rejnika, ki ima sam izpit za avto najmanj 5 let. S pisnim soglasjem staršev je lahko to tudi druga oseba. Naj vam avtošola Ljubljana odpre vse poti v svet.

Avtošola Ljubljana in CPP izpit

Če želite imeti vozniško dovoljenje za upravljanje različnih vozil, za to obstajajo določena pravila. Prvi pogoj je opravljen tečaj cestnoprometnih predpisov. 3D avtošola Ljubljana jih izvaja vsakih 14 dni. Prijavite se lahko kar po spletu. Traja najmanj 20 ur oziroma 7 delovnih dni. Naši predavatelji vas v tem obdobju pripravijo na teoretični CPP izpit, ki ga opravljate pred republiško komisijo. Vozniški izpit pri 16 letih je mogoč samo za kategoriji AM in A1, sicer pa lahko mladoletnik po izpolnjenih pogojih vozi v spremstvu starejšega voznika z vozniškim dovoljenjem.

3D Avtošola | 3D avtošola Ljubljana - povezave do naše spletne strani:

  • Avtošola Ljubljana
  • CPP izpit
  • Vozniški izpit pri 16 letih
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje