Dimniki Hočevar - novogradnja ali sanacija dimnika

Dimniki Hočevar (od dimnikov do diamantnega vrtanja)

Dimniki, kamini in dimnikarske storitve - Dimniki Hočevar

V kolikor iščete strokovnega izvajalca, ki se z dimniki in kamini ukvarja profesionalno že desetletja, je prava izbira družinsko podjetje Dimniki Hočevar. Dimnikarstvo je program in storitev podjetja, ki vključuje strokovno skrb za Vaš dimnik tudi po njegovi postavitvi. Kdaj obnova dimnika in kdaj izdelava dimnika? Pokličite!

Dimnik - predstavitev: načrt, izgradnja in sanacija dimnika

Dimnik je sestavni del ogrevalnega sistema. Ustvarjanje potrebnega vleka za zgorevanje goriv v kurilnih napravah ter odvod dimnih plinov je njegova osnovna naloga. Dimni plini nastajajo kot stranski produkt pri procesu gorenja v dimniku. Dimniki so izjemno pomembna komponenta objektov. Preden ga zgradimo se moramo odločiti, kakšno vrsto kuriva bomo uporabljali. To vse z namenom, da bo dimnik pravilno deloval. Dimniki Hočevar ponujajo kakovostne in celovite storitve, ki zajema: načrtovanje dimnika, izgradnja dimnika, obnova dimnika, vzdrževanje dimnikov in sanacija dimnika. Dimnikarstvo je pomemben del vzdrževanja in podaljševanja življenjske dobe za vsak dimnik.

Kot vse stvari tudi dimniki obstajajo v različnih izvedbah. Tako se uporabljajo materiali kot so keramika in jeklena nerjaveča pločevina. V zadnjih letih postajajo popularni dimniki inox, dimniki rostfrei in dimniki Schiedel.

Dimniki v sodobnem času

V sodobnem času so zastopane vse vrste dimnikov. Gradnja dimnika je postala kompleksna stvar. Ko izbiramo dimnik, moramo biti pozorni na več stvari. Vrsto in velikost dimnika najbolje določi projektant na osnovi vrste in tipa kurilne naprave, vrste goriva, nazivne moči kurilne naprave, režima ogrevanja, lokacije kurilnice in višine zgradbe ter števila kurilnih naprav. Dimniki Hočevar so za takšne naloge prava izbira, saj imajo potrebna znanja.

Kamini in kaminske peči

Kamini so v sodobnem času vse bolj priljubljen način ogrevanja. Razvili so se iz kmečkih peči, danes pa kamini predstavljajo cenejši in tudi ekološki način ogrevanja. Dimniki so sestavni element sistema ogrevanja, ki se poveže tudi s kamini. Slednje dobite na trgu v različnih izvedbah: obložene s pločevino, naravnim kamnom ali pa keramiko v različnih barvah. Dimniki Hočevar ponujajo celovite storitve z omenjenega področja in vam ponudijo storitve kot so: gradnja dimnikov, izdelava dimnikov in diamantno vrtanje.

Dimniki Hočevar - ponudba

Ponudba družinskega podjetja Dimniki Hočevar je izjemno široka in celovita. Ponujajo tako: načrtovanje, gradnjo in obnovo, vzdrževanje dimnikov in kaminskih peči ter storitev sanacija dimnikov. Dimnikarstvo je namreč izjemno pomemben del vzdrževanja dimnikov, kar pa zahteva posebna znanja. Ta pa so dandanes vse redkejša, dimniki po drugi strani pa ne. Obnova dimnika in izdelava dimnika, dimnikarstvo Hočevar.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje