Pošlji povpraševanje

Nega kože na obrazu

Nega kože na obrazu je del naše ponudbe kozmetičnih storitev. Nudimo osnovno ali klasično, posebno in ekskluzivno nego nečiste kože, mastne, suhe, izsušene kože z gubicami oz. nasploh problematične kože, pa tudi oblikovanje obrvi, barvanje obrvi in trepalnic ter ličenje. Izvajamo različne postopke nege obraza z ultrazvokom, EMS, AHA kislinami in kisikom ter dodano specialno ampulo. V salonu Lavanda izvajamo tudi kratke, osvežilne nege z visoko kvalitetnimi kozmetičnimi izdelki, kot so hialuron, ceramidi, kolagen in vitaminske ampule.


Nega problematične kože

Kožo na obrazu lahko pestijo različne težave (npr. akne, gube). Nekateri se srečujejo s pretirano suhostjo, drugi s pretirano mastnostjo, tu pa so tudi izsušenost in različne nečistoče, ki pestijo ne le mladostnike, pač pa tudi odrasle. V kozmetičnem salonu Lavanda zato nudimo različne vrste postopkov, ki pomagajo vzpostaviti ravnovesje in izboljšati izgled kože.


Nega alergične kože (atopični dermatitis ali nevrodermitis) in kuperoze

Atopična koža oz. atopični dermatitis (tudi nevrodermitis) se velikokrat pojavi že pri dojenčkih. Gre za alergijsko obolenje v obliki rdečega izpuščaja s srbečico in izrazito suhostjo. Vzroki zanj so različni, skupni imenovalec pa je preobčutljiva koža. Atopični dermatitis ali nevrodermitis se zdravi z antialergijskimi zdravili, srbečico in rdečico pa blažimo tudi s pravilno nego kože.


Ko so na koži vidne majhne kapilare pa govorimo o kuperozi, teleangiektazijah ali o rosacei. Kuperoza se lahko pojavi na suhi ali mastni koži, najpogosteje pa se v obliki majhnih žilic pojavi okoli nosu in na licih. Gre za razširjene kapilare, ki se ne morejo več skrčiti. Z ustrezno nego zmanjšujemo rdečico in krepimo stene kapilar.


Moška nega obraza in nega najstniške kože

V kozmetičnem salonu Lavanda poskrbimo tudi za moške in mladostnike. Suha koža ali mastna koža ter problematična koža ali občutljiva koža ni težava le žensk, zaveda se je tudi vse več moških. Zato v našem salonu nudimo vse, kar potrebujete za kakovostno nego moške kože.


Najstniki pa bodo navdušeni predvsem nad brezplačnim pregledom in svetovanjem o negi mlade kože, ki je zaradi večjih hormonskih vplivov navadno posebej problematična in nagnjena k nečistočam. Z globinskim čiščenjem in dosledno ustrezno domačo nego kože obraza lahko že v kratkem času dosežemo izredne rezultate.


Cenik in ponudba:
- delna nega obraza - 40 €
- osnovna nega obraza ali klasična - 57 €
- nega mladostne kože - 42 €
- specialna nega obraza občutljive, suhe, luščeče kože - 65 €
- specialna kisikova nega - 63 €
- osvežilna kratka kisikova nega - 48 €
- osnovna nega obraza z UZ ali EMS - 68 €
- ekskluzivna nega - 84 €
- ročna limfna drenaža obraza - 21 €
- masaža obraza - 21 €
- oblikovanje obrvi - 10 €
- barvanje trepalnic ali obrvi - 9 €
- VF - visoka frekvenca - 7 €
- AHA piling - 7 €


Oblikovanje obrvi in ličenje

V kozmetičnem salonu Lavanda vam nudimo celostni pristop k vaši lepoti, zdravju in življenju. Tako poleg nege obraza nudimo tudi depilacijo, masaže, anticelulitni program, svetovanje in ličenje. Izberete lahko dnevno ličenje ali ličenje za posebne priložnosti, pa tudi oblikovanje obrvi ter barvanje obrvi in trepalnic. S pomočjo profesionalne vizažistke boste zasijali v vsej svoji lepoti.


Cenik ličenja:
- Dnevno ličenje - 30 €
- Ličenje za posebne priložnosti - 70 €

Pokličite nas za nego obraza ali druge terapevtske in kozmetične storitve!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje