EVJ Elektroprom d.o.o. - inštalacije, ogrevanje, gradnje in trgovski center

EVJ Elektroprom

V podjetju Elektroprom smo strokovnjaki za električne inštalacije, vodovodne inštalacije, gradnje objektov, grelna telesa za vse vrste ogrevanja:

Ogrevanje na biomaso, gradnje in gradbena mehanizacija ter grafitne ščetke

Kot posebno vrsto omenjamo še ogrevanje na biomaso, saj se na trgu pojavljamo tudi kot investitor v nove kotlovnice ter v obnove starih kotlovnic. V podjetju Elektroprom smo specializirani tudi za gradnje in adaptacije objektov. Prav tako vam omogočamo dela na kanalizacijskih sistemih ter dela na sistemih javnega vodovoda. Opravljamo tudi kamionske prevoze. Za gradbena dela uporabljamo lastno gradbeno mehanizacijo. V naši ponudbi boste našli tudi grafitne ščetke tako za elektromotorje kot za motorna vozila in električno orodje. Gre za maloserijsko proizvodnjo, ki se v glavnem nanaša na naročila za znanega kupca na osnovi poslanega vzorca ali skice ter specifikacije materiala.

Trgovinski center Elektroprom Kisovec

Trgovinski center EVJ

V trgovinskem centru EVJ Elektroprom Kisovec boste našli najrazličnejše materiale različnih cenovnih razredov za vse prej naštete dejavnosti, torej za elektroinštalacije, vodovodno napeljavo ter za inštalacije centralnega gretja. V naši bogati ponudbi je tudi bela tehnika, mali gospodinjski aparati, svetila, kopalniška oprema in mnogo drugih izdelkov. Prav tako smo v prodajni asortima vključili BIO prehrano - biološko pridelano hrano.

EVJ Trojček

EVJ Trojček zajema kabelsko televizijo, kabelski internet in IP telefonijo. Izbirate lahko med različnimi programskimi shemami ter različnimi hitrostmi kabelskega interneta. Kar se tiče IP telefonije, fiksni telefonski priključek ni potreben. EVJ Elektroprom Trojček je vsekakor odlična izbira z mnogimi ugodnostmi. Minimalna vezava na storitev znaša 24 mesecev.

EVJ Elektroprom d.o.o. | Elektroinštalacije, ogrevanje na biomaso, grafitne ščetke - povezave do naše spletne strani: