FERMEDICA POSLOVNA DARILA IN OSEBNA DARILA


Poslovna darila in osebna darila, s katerimi boste pridobili vaše poslovne partnerje, kupce, cenjene goste, prijatelje, sorodnike.

V družinskem podjetju FerMedica že 17 let z izvirnimi darili osvajamo in razveseljujemo srca poslovnih partnerjev, kupcev, cenjenih gostov, prijateljev, sorodnikov naših zvestih strank. Pri nas boste našli bogato zakladnico daril iz domačega medu in čebelarskih izdelkov, ki jih nadgradimo z ekskluzivnimi izdelki domače in umetnostne obrti. Podarite jih kot poslovna darila poslovnim partnerjem ali kot osebna darila prijateljem za rojstni dan, obletnico, novo leto,..

Naročite osebna izvirna darila in poslovna darila hitro in enostavno v naši spletni trgovini in pošljemo vam jih takoj na želeni naslov.

V bogato založeni FerMedica spletni trgovini boste vsekakor našli primerna poslovna darila in osebna darila za vaše obdarovance. Poslovna darila in osebna darila lahko hitro in enostavno izberete in naročite kar iz vaše pisarne ali domačega naslonjača. Mi poskrbimo, da vam poslovna darila in osebna darila takoj pošljemo po hitri pošti na vaš naslov. Lahko pa nas obiščete in darila prevzamete na domu - lokaciji našega podjetja med tednom ali med vikendi, po predhodnem dogovoru na tel. (01) 542 97 66 ali GSM (041) 776 867.

Prihranite vaš dragoceni čas in energijo. Dovolite, da vam pomagamo in brezplačno svetujemo pri izbiri in sestavljanju daril.

Izbira daril in sestavljanje osebnih ter poslovnih daril je zahtevno opravilo. Lahko nam vzame precej dragocenega časa in energije. Včasih pa se nam z izbiro daril enostavno mudi, ker nas dogodki presenetijo. Če vam primanjkuje časa ali idej, kaj izbrati in kako sestaviti poslovna darila ali osebna darila , smo vam z veseljem pripravljeni pomagati in brezplačno strokovno svetovati. Vaše želje nam posredujte na naš elektronski naslov info@fermedica.si in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali in za vas poiskali rešitev.

Niste povsem prepričani ali so medeni izdelki prava izbira za osebna in poslovna darila, s katerimi bi naredili vtis na vaše obdarovance? Tukaj je Medeni recept, ki vam bo pomagal pri vaši odločitvi.

Medeni recept za osvajanje z darili v 6 korakih:

1.Podarite življensko moč narave, eliksir zdravja in dragoceno slovensko tradicijo.

Poslovna darila in darila za osebne dogodke združujejo pregovorno pridnost čebel s tradicionalnimi domačimi recepti in izkušnjami starih čebelarjev. Iz medu, ki je doma v naših prelepih krajih boste podarili slastne in zdrave medene izdelke, v katerih se skriva življenjska moč narave. Dragocenost zdravja in narave je poudarjena z ekskluzivnostjo izdelkov slovenske domače in umetnostne obrti.

2.Dotaknite se vrednot vaših obdarovancev. Podarite jim zdravje, odnos do narave, zaupanje.

Poslovna darila ali osebna darila iz medu bodo zadetek v polno v srca vaših obdarovancev. Z njimi boste izkazali skrb za njihovo zdravje in pozornost do narave. V obdarovancu, ki prisega na slovensko tradicijo, boste utrdili medsebojno zaupanje. Cenjenega gosta iz tujine pa boste navdušili z značilnostmi slovenske dežele, ki jih pričara okus slovenskega medu in ekskluzivnost izdelkov slovenske domače in umetnostne obrti.

3.Osebna in poslovna darila, s katerimi boste posredovali sporočila brez besed.

Poslovna darila in osebna darila, ki sporočajo zdravje, naravo in zaupanje polepšamo in nadgradimo z lično in edinstveno darilno embalažo, ki razveseli tudi najbolj zahtevne obdarovance. Opazili so jo tudi strokovnjaki, saj so jo večkrat nagradili na sejmu embalaže Impak. Z veseljem jo dopolnimo in prilagodimo po vaših željah.

4. Dodajte darilom osebno noto in sezite globlje v srca vaših obdarovancev.

Poglejte si našo dodatno ponudbo.

5. Izberite poslovna darila ali osebna darila glede na priložnost.

Pripravili smo vam ideje za darila in za katere poslovne priložnosti so primerna FerMedica poslovna darila .

Vaši najbližji, prijatelji, sorodniki in znanci se bodo veselili skupaj z vami, ko jim boste ob osebnih priložnostih in dogodkih izkazali prijazno in toplo pozornost skozi edinstvena medena osebna darila.

6. 17- letna garancija kakovosti gradi temelj zaupanja naših strank.

Ker si želimo, da bi bili z darilom zadovoljni in vaš obdarovanec vesel vaše pozornosti, nam ga v primeru, da bi vas karkoli zmotilo, vrnite, mi pa vam povrnemo ves denar, razen poštnine.

Preberite mnenja naših zvestih strank.

Še nekaj fotografija naših izdelkov:

Kje nas najdete?
FerMedica, David Ferle s.p., Bizoviška cesta 1/B,1261 Ljubljana-Dobrunje, BIZOVIK
Tel., fax: (01) 542 97 66 ali GSM: (041) 776 867
E-mail: info@fermedica.si

Izdelke in darila FerMedica lahko kupite v darilnih trgovinah po vsej Sloveniji, na Tržnici Bled (vsako tretjo soboto v mesecu) in na Tržnici Ljubljana (med vikendi).

Srečali nas boste na različnih prireditvah, sejmih.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje